Buda benim Corsa D

kazasız belasız aracın çok güzel bu arada 6 ileri easytronic , 90hplik bide tadından yenmez vallaha güle güle kullan

kazasız belasız aracın çok güzel bu arada 6 ileri easytronic , 90hplik bide tadından yenmez vallaha güle güle kullan
tekrar herkese çok teşekkürler
aslında easytronic aldığım için pişman gibiyim alışmak zaman alıcak sanırım birebir otomatik vitesteki rahatlığı beklemek doğru değil ama şehir içine kullanıldığından bu araç easytronic tercih sebebi oldu. birazda kızarkadaşım ve ablam istedi kendileri için ilk kalkarken çok hantal ama düzden az yakıyomuş şu ana kadar pek faydasını göremedim o konuda :)

bişi sorabilirmiyim izninle corsa d de sunulan easytronic şanzımanda sport tuşu mevcut spor şanzıman devredeyken vites değişimleri nasıl

kazasız belasız kullan arkadasım..Panjur ne kadar arkadaslar ya ?? Nerden temin edebiliriz...

kazasız belasız kullan arkadasım..Panjur ne kadar arkadaslar ya ?? Nerden temin edebiliriz...

bu konuda sana özelden mesaj atıyorum dostum umarım yardımcı olurum.

şanzımandaki sport tuşu süspansiyon pedal ve direksiyona da müdahale edebiliyor en güzeli o olsa gerek

şimdi hocam kusura bakma biraz geç cevap veriyorum ama merak ettiğim bişey var.

Benim arabada Astralardaki gibi sport modunda süspansiyonun sertleşme olayı varmı? Çünkü bana böyle bişey söylenmedi. Çünkü zaten astradan şanzımanı bildiğimden bana hiç anlatmadılar bile. İkincisi evet direksiyon sertleşiyor vites geçişleri oldukça seri ve bu moda alınca gerçekten gitmeye başlıyor yada bana öyle geliyor. Çünkü normal halde kick down yapılsa bile böyle ivmelenme kazanmıyor gibi. Yol tutuşu normalde de çok güzel (sportta hiç farketmedim çünkü fazla kullanmıyorum kendisini maksat ekonomi:D) bide fabrikadan üstünde gelen lastik continental sanırım bununda yol tutuşa etkisi baya olumlu. Bide yaylanıyım tam olucak ayrıca konuyla alakasız ama dünde gidip kaliperleri boyattım baya hoş oldu:)

güle güle kullan..maşallah pek güzel araban..

Geri