Buda benim Corsa D

gule gule kullan super olmus on ızgaralar harbiden...peki bunları yurtdısından mı getirttin yoksa izmirde veya istanbulda bulabilecegimiz bi yer war mı??

Teşekkürler herkese...

gule gule kullan galıba nazar degıyo saklanan cop goze batarmış maşallah diyeyim

Sanırım öyle oluyo kafam kadar bikaç tane nazar boncuğu alıp arabanın en görünen yerlerine asmayı düşünüyorum zaten:D

gule gule kullan super olmus on ızgaralar harbiden...peki bunları yurtdısından mı getirttin yoksa izmirde veya istanbulda bulabilecegimiz bi yer war mı??

İzmirden aldım özele mesaj atıyorum

Son haliyle 35NA283

Hort!:D
Yayların yarısını kestik:p Cihaz yere sıfır Sağdan sağdan piyasa tuning:p:D Şaka bi yana sonunda H&R yaylarımı taktık dün fotolarda araba baya bi pis yagmur bi yağdı bi durdu temizleyip çekemedim

Karşınızda Corsa D Low-Rider:D:p

güle güle kullan çukurlara dikkat :D

tam kıvamında olmuş...
hayırlı olsun :)

corsa d nin gövde ve çamurluk şekilleri ilginç.arabada 16 jant var bana mısın demiyor:D
yaylar takıldıktan sonra sürüş karakteri nasıl değişti aracın? detaylar nedir?

corsa d nin gövde ve çamurluk şekilleri ilginç.arabada 16 jant var bana mısın demiyor:D
yaylar takıldıktan sonra sürüş karakteri nasıl değişti aracın? detaylar nedir?

Tam manasıyla yol tutuş mükemmel oldu. Yola adeta yapışıyor tabi yay var diye 100le dönülücek viraja 150le girmedim girmemde ama otoban çıkışlarındaki sert virajlarda 60-70le çıkarken 90-95le çok rahat çıkabiliyorum şu an. Biraz zıplama var tabi ama çok rahatsız edici değil.

Bu arada biraz daha düştü araba şuan lastikler hafif içeride eskiden sadece ön çamurluğa parmak girmiyordu şimdi arka çamurluğada girmiyor :D

Son düzenleme:
nasıl düşürdün?

Geri