buda benim vosvos:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ooooo Süper süper çaktırmadan foto aldın demek erkan hadi hayırlısı kazasız belasız. Yazıda arabayı anlatmışsında benim aklım :D kızda kaldı kızıda mı kafaladın :D vay vayy vayy arabayı alınca kızıda hazır ettin yakışır :D
Boya koruma anahtarlık paspaslar araç parfümü ve göğüslük parlatan sünger hediye burdaki bayilerde git hepsini iste sadece boya koruma verilir mi yaw :)
Hayırlı günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile...

Ooooo Süper süper çaktırmadan foto aldın demek erkan hadi hayırlısı kazasız belasız. Yazıda arabayı anlatmışsında benim aklım :D kızda kaldı kızıda mı kafaladın :D vay vayy vayy arabayı alınca kızıda hazır ettin yakışır :D
Boya koruma anahtarlık paspaslar araç parfümü ve göğüslük parlatan sünger hediye burdaki bayilerde git hepsini iste sadece boya koruma verilir mi yaw :)
Hayırlı günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile...
allah razı olsun birolum kız çok güzel şaka maka :Dzaten ilk gördüğünde beni etkilenmişti:Ddedim yemeğe çıkalım olabilir dedi derken oldu bitti işte:Dolsun boya korumada iyidir yine artık bende hediye ederim bişey;)

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim ..golf sınıfında en sessiz araç olduğunu iddia ediyor doğruymuş demekki

allah razı olsun birolum kız çok güzel şaka maka :Dzaten ilk gördüğünde beni etkilenmişti:Ddedim yemeğe çıkalım olabilir dedi derken oldu bitti işte:Dolsun boya korumada iyidir yine artık bende hediye ederim bişey;)

hepsinin yanında :kop: güzel hediye kapmışsın gerisini boşver :D

Araç sessiz mi o kadar :eek: eee kullan bakalım bi 5 yıl sonra belki bizde WV geçeriz.

allah razı olsun arkadaşlar. aytekin abi gerçekten kullanınca şaşırdım aracın içine hç ses gelmiyor adamlar nasıl izolasyon yapmışsa helal olsun .

Jantları merak ettim imzaki janttan ısmarlasaydın bak onlar çok güzel yakışıyor araçta siyahh güzel olacakatır.

Hayırlı olsun erkan abi..

abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.boş ver jantı paspası.sen almışsın alacağını.güzel bir yere götür yemeğe bari.arabada onun sevdiği müzikleri hazırla önceden.çiçek koy arka koltuğa.daha ne diyelim ikiside hayırlı olsun

Geri