buda benim vosvos:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jantları merak ettim imzaki janttan ısmarlasaydın bak onlar çok güzel yakışıyor araçta siyahh güzel olacakatır.
jantlar imzamdakinden farklı benim istediğim farklı artık gelsin bakalım hoşuma gitmezse başka takarım.yaa zaten bu arabayı bile zor buldum bi tane kalmış normalde gri alacaktım hiç bir bayide yeni golf yok 90 bin adet satılmış şimdiden yeni golf o yüzden açıkcası jantını falan önemsemedim sonuçta alınır takılır yani yapılacak bişey.;)

Vay vay vay erkanım benim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin canım arkadaşım

abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.boş ver jantı paspası.sen almışsın alacağını.güzel bir yere götür yemeğe bari.arabada onun sevdiği müzikleri hazırla önceden.çiçek koy arka koltuğa.daha ne diyelim ikiside hayırlı olsun

:alkis::alkis::alkis::alkis:
Arkanda seni destekleyen çoşkulu taraftar var erkan :D:D

Vay vay vay erkanım benim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin canım arkadaşım
allah razı olsun hasan abim allah daha iyilerini sizlere nasip etsin .hepinizden tek tek alllah razı olsun .

WW.GOLF'VI'09

:D doğru yaz şunu WV alışamadın tabi daha attan indin opelden :D bindin kaplumbağ vosvosa :D

Erkan çok güzel bir tercih yapmışın güle güle kullan

Erkan çok güzel bir tercih yapmışın güle güle kullan
sağolasın yusuf abi açıkcası ötv den önce yaklaşık 41.000 tl idi fiyatı aklımda vardı ama param yetmiyordu çünkü aracı çık araştırmıştım sonra ötv inince hemen aradım ve ayırttım hayırlısı olsun .allah razı olsun .

hayırlı olsun kardesim iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın insallah bizim içinde iyi oydu elimizin alytında vosvos var karsılastırmalarda falan hemen danısırız sana.. arabanı kaça sattın ayıptır sorması

Geri