buda benim vosvos:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kardesim iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın insallah bizim içinde iyi oydu elimizin alytında vosvos var karsılastırmalarda falan hemen danısırız sana.. arabanı kaça sattın ayıptır sorması
alllah razı olsun abi .ben vectra c'yi 26.000 tl ye verdim .tabi ben sattığımda ötv falan inmemişti .

1,4tsi dsg highline golf 6 için bende sipariş verdim.. resif mavi ve sunroofda istediğim için ve bittabi :D ellerinde olmadığı için araç almanya-wolfsburgda adıma imal edilecek. kapora olarak 12,500lira verdim ama ben siparişi vereli 2 hafta olmadan 2binlira zam geldi bile. Kavgasız gürültüsüz ve hazirandan evvel almak nasip olursa eklerim buraya.

1,4tsi dsg highline golf 6 için bende sipariş verdim.. resif mavi ve sunroofda istediğim için ve bittabi :D ellerinde olmadığı için araç almanya-wolfsburgda adıma imal edilecek. kapora olarak 12,500lira verdim ama ben siparişi vereli 2 hafta olmadan 2binlira zam geldi bile. Kavgasız gürültüsüz ve hazirandan evvel almak nasip olursa eklerim buraya.

Sizinkide hayırlı olsun... =)

her ıkınızede hayırlı olsun :D:D

Geri