>>>> CAR 400 AUX Girişi Yapmak Düzenlenmiş RESIMLI ANLATIM.....>>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz teşekkürler bende yaptım gayet güzel oldu , ancak ufak bir sorun var cep telefonum takılıyken şarkı dinlerken ve telefon konuşması yaparken hiç bir sorunum yok gayet güzel temiz bir ses veriyor ancak şarkı dinlemekten sıkılıp kapatınca , cep telefonun fişini de çekmek zorunda kalıyorum çünkü anormal parazit yapıyor , yani şarkı dinlemezken araç kiti olarak kullanamıyorum sistemi , bu konuda bir fikrin varmı parazit giderme ile ilgili olarak ( samsung telefon kullanıyorum , bir samsung kulaklık alıp ucuna fiş taktım o şekilde sorunsuz ses alıyorum acaba aynı kulaklıkta anten vazifeside görüyor ondanmı sorun çıkıyor şarkı dinlemediğim zaman )

üstat 3 nolu pinden şase alın demişssin nasıl alınıyor nereye bağlanıyor onuda deseydin süper olacaktı

ya ben anlamam da bu sase olayından o yuzden sordum yanı senın resımdekının aynısını yaparsak olur dıyorsun :)

MOKIA çook teşekkür ederim bilgi için. Ben yaptım oldu Ses kalitesi kaset aparatlara göre çok daha iyi. Mükemmel oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu uygulamayı astra elegance ve edition lardaki philips ccr 600 lere nezaman uygulayacaksınız saygıdeğer hocam?

bu uygulamayı astra elegance ve edition lardaki philips ccr 600 lere nezaman uygulayacaksınız saygıdeğer hocam?

CCR600 içinde aynı projeyi uygulyabilirsin.
tek farkı CCR600 de arka pinler cd changer bağlantısı için dolu.
o yüzden arka soketten değil kablo ile çıkarıcaksın teypten.

bu da benim bağlantı şeklim

dsc00888r.jpg
cengiz bey aynı bu resimdeki gibi yapıp, pinlere değilde kablo ile mi dışa çıkaracağız?

Geri