cengiz bey birde, ccr 600 de şaşeyi nereden alayım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz bey aynı bu resimdeki gibi yapıp, pinlere değilde kablo ile mi dışa çıkaracağız?
cengiz bey birde, ccr 600 de şaşeyi nereden alayım?
Benim bir sorunum var. Dediğiniz şekilde aux çıkışı yapmıştım. İki ay kadar sorunsuz kullandım. Fakat geçenlerde yolda giderken ses kesildi. Teyp çalışıyor, herşey normal ama ses yok. Teybi açınca ön sağ hoparlörden çok cılız bir tık sesi geliyor ama hiçbir hoparlörde ses yok. Sigortalarda baktım sorun yok, hoparlör kablolarını mp3le denedim sağlam. Teybin ses çıkışları zarar görmüş olabilir mi acaba?
Arkadaşlar CAR 400 AUX girişi için güzel anlatımlar yapmışlar.Auxun aktif olabilmesi için Teypin devrede olması gerekiyor anladığım kadarıyla yalnız ben bunu kaset adaptörüylede hallediyorum.Beni rahatsiz eden Teypin motorunun dönme sesi.Bu sistemi Radyonun AM bandından kullanamayız mı.AM bandına geçtiğimizde aux devreye girsin istiyorum:Bu konuda yorum ve bilgilerinizi palaşırsanız sevinirim.
Kullanabilirsin ama ses kalitesi bukadar net olmaz. Kaset adaptöründe burdaki kadar net ses alamazsın.
Neyse sana ve bundan sonra yapacak arkadaşlara tavsiyem teybin telefon girişini stereo ya çevirip telefon kanalını kullanmanız.
Sayın Cengiz Kardeşim Benim Araba Opel Corsa C Philips Car 2004 model tyep var bunu enteğreside TEA0675 dir.Teybin telefon girişini stereo ya çevirip telefon kanalını kullanmanız demissiniz de bunla ilgili bilgi verebilir misiniz.