>>>> CAR 400 AUX Girişi Yapmak Düzenlenmiş RESIMLI ANLATIM.....>>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siemens 55 serisi ve üzeri için 3.5mm jack dönüştürücü var arkadaşlar elimde bi işe yaramıyo isteyen varsa vereyim. bu iş için kullanabilirsiniz...

zaten dediğim gibi o senin lehim yapdığın soketler varya 8-9 nvg gnd benim sokette ölçü aletiyle baktım aynen o şekilde geliyo du zaten.kısa devre varmı diye büyüteç ile baktık.bir iki yerde sanki var gibiydi ama arkadaş onlar normal dedi.bir kısa devre söz konusu olsa sanırım teyp ve radyo çalarken problem olurdu heralde.ama doğrusu cd changerin soketini çıkarmak aklıma gelmedi.bu iki bağlantıyı yaptığımda kasetin ses vermemeside ilginç.arkadaşımın yorumu bu preamfi falan dedi ordan ses alınmaz falan diye kendince yorumlar yaptı.çok fazla bilgim olmadığından fazlada üzteleyemedim.ne yapsam bilmiyorum

Eline emeğine sağlık . Güzel bir paylaşım.;)

bu işlemi bende yaptım çok iyi ses veriyo

teybim hasan ustanın ellerinde aksama alacaz

Son düzenleme:
işlem tamam teybim aux girişli artık girişide teybin üzerinden aldık direk teybe bağlanıyor cengiz abiye kocaman teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
işlem tamam teybim aux girişli artık girişide teybin üzerinden aldık direk teybe bağlanıyor cengiz abiye kocaman teşekkürler

Hayırlı olsun
Üzerinden nereyi deldin bi resim varsa koy da görelim kadir.

Ekli dosyalar

• 11.webp
    11.webp
    37.9 KB · Görüntüleme: 746
  • 12.webp
    12.webp
    70.1 KB · Görüntüleme: 728
  • 13.webp
    13.webp
    40.4 KB · Görüntüleme: 735
Son düzenleme:
bugün yarın resim geliyor cengiz abi

img2353eyy.jpg

http://img11.imageshack.us/my.php?image=img2353eyy.jpg

img2354a.jpg

http://img11.imageshack.us/my.php?image=img2354a.jpg

baya güzel oldu resim ancak bu kadar çekebildim code yazısının hemen üzerinde bi bosluk buldu bizim usta oraya monse etti soketi

Moderatör tarafında düzenlendi:
GÜZEL OLMUŞ
iyi yere monte etmişsin
Ama senin car 400 baya hırpalanmış.

Geri