ESAT
Anlatım anlaşılr olması için resimli ve gayet basit bi şekilde anlatılmıştır.
Yazılanları dahi okumadığın o pach i neden yaptın, jak aydınlatmasını nereden aldın vs sorundan belli.
Senin dedğin gibi anlatmaya kalkarsam burada 3 sayfa yazı yazarım.
Konuya resim ekleme adedi 20 adet ile sınırlıdır.
Biraz elektronik bilgisi olan ilk 3 resme kadar ne yapacağını anlar zaten
Elektronik bilğisi olmayanların açıp teybini kurcalaması uygun değil yapayım derken teybine zarar verebilir.
SAYGILARIMLA
evet evet hiç okumadım haklısın..atıyorum işte kafamdan
Sırf savunma yapmak için yazıyorsun.. hiç belki kaçırdığım bir nokta olabilir demiyorsun. Tabiki okudum hemde ilgili bilgiyi bulamadığım için gayet detaylı baktım. Pach derken patch demek istiyorsan hangi patch den bahsediyorsun anlamadım. Ben yamadan falan bahsetmedim hiç.
yine senin örneği vereyim ki evet jak aydınlatmasını nerden aldın???
(aklından hala oraya yazdım işte çakmaktan diyeceksin.. zaten bu yüzden okumamış bu dedin kesin)
bende görüyorum çakmaktan aldım yazdığını ama oraya 2 kablo sallayınca olmuyor bu iş. Çakmağa giden elektrik soketi ne o bile belli değil.İşte bu çakmak girişindeki soket ve bu 2 kablonun lehimlenmiş hali diye bir foto koysan herkes yapacak ne güzel. Sonra led in artı ve eksi ayakları olduğu için yapılan her bağlantı devrenin tamamlanmasını sağlamayacak sanırım. bir detay ama bu belirtilmesse işte yaptım olmadı diyenler olacak.
20 fotoyla sınırlı diyorsun ama koyduğun foto 12.. hadi diyelim 20 ini doldurdun. e diğer posta geçersin ne farkeder ki ?
diğer can alıcı nokta ise sokete bağlanan 3 ayaklı ve 2 lale çıkışlı kablo idi. ve yine diyorum illa bunu lale girişle mi halletmemiz lazım ki yoksa direk lehimleyerek sonuca gidebileceğimiz bir işlem olamaz mı? sanırım sen altın uçlu lale soketler kullanmışsın. ama onların ne olduğu bile yazmıyor. fotodan tahmin edebilecek kişi sayısı çok az . ama bu bölümün adı self servis yine vurguluyorum. sizin veya elektronikçiler için olan bir konu değil.
umarım bir yanlış anlama olmaz benim isteğim konunun adına uygun olarak her üyenin bu uygulamayı yapabilecek durumda bir konu haline gelmesi.
yine diyorum uğraş vermişsiniz ve yapmışsınız ellerinize sağlık. ama hazır hem bilginiz hemde alet edevatınız var bunu herkesin anlayabileceği bir hale getirinde herkes faydalanabilsin.
dikkat ettiniz mi of yaptım süper oldu cok kolaymış yazan yok pek. birisi kendi yapmış birisi elektronikçiye yaptırmış. istemez misiniz çok kişi yapsın ve sizede teşekkür etsin.
saygılar