****çılgın projeler****

bi opc tampon yeter fazlasında gözüm yok :D

Eczaneleri otomata cevircek sistem tasarlıyorum.. Herkese çipli (içinde kullanıcı bilgileri ve doktorun reçete oluşturabilecegi kredi kartı tarzı ) bir kartla çalışan.. Kola alır gibi kartı sokup gerekli ödemeleri yapıp doktorun işaretlediği ilaçların aşağı düşecegi bir otomat.

24 saat açık , nöbetci eczane arama derdini azaltıcak , insan işi makine işine dönücek, extra masraflar yok , vergi kaçırmak veya usülsüzlük yapmak yok...

Fakat bu ülkede böyle şeyler derin ve yüz üstündeki ABİ lerin elinde olduğu için böyle yerlere yazarak gerçek bir projeyi su üstüne cıkartıyorum yapan yapsın :)

bende istenilen araca istenilen aracın ön göğüsünü yapabilen bir şirket kurmak istiyorum

hemen audi yaptırırım :good:

pert olan vecramı geri istiorum ben:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(havalı süspansiyon.ve 5ooo wattlık ses sistemi.bide 19 jant la yay tabikide.bide LSD

Muhammet bu konuşmalar arabandan sıkıldığının göstergesimi..? :D

Ben komple bordo renk olan arabamın tavan kısmını siyah yapmak istiyorum...Nasıl olur bilmiyorum ama bu akşam aklıma geldii.. :D

yok abi ondan değil bazı arabaların dışları çok güzel oluyo ama içleri rezalet oluyo böyle arabalara bi çözüm bulmak bağabında elimden bişeyler gelsin istiyorum :D

abiler burada opellerimizde gerçekleştirebileceğimiz çılgın projeleri ortaya koyalım.
ilk olarak ben çılgın projemi söyleyeyim;

AsTrA G min stoplarındaki geri vites bölümüne xenon monte etmek!!!!!!!!

arkadaşlar benimle dalga geçiyodu xenon takcak yer kalmadı stoplara tak diye sen yapmışsın bile:D

bende sadece süper bir saund ses sytemi ve elektronik sorun cikarmayan bir chip le 180-190 hp istiyorum ..

yok abi ondan değil bazı arabaların dışları çok güzel oluyo ama içleri rezalet oluyo böyle arabalara bi çözüm bulmak bağabında elimden bişeyler gelsin istiyorum :D

saab ın içini mercedes gibi yapabilirsen çok makbule geçer :)

bende arabama 2 tane roket takip ucmak gerektiinde trafikte oynadigimiz zaman karsimakinin aklini almak istiyorum birazz degil cookkk cilgin oldu yaw:)

saab ın içini mercedes gibi yapabilirsen çok makbule geçer :)

o zaman 2.el bi mercedes içu buldum buldum bulamadım üçüncü el bulacağum onuda buldum buldum bulamadım artuk hurda murda bişeyler toparlayup edip eyleyup takacağum onu yerine mecburrr :D

Geri