Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eczaneleri otomata cevircek sistem tasarlıyorum.. Herkese çipli (içinde kullanıcı bilgileri ve doktorun reçete oluşturabilecegi kredi kartı tarzı ) bir kartla çalışan.. Kola alır gibi kartı sokup gerekli ödemeleri yapıp doktorun işaretlediği ilaçların aşağı düşecegi bir otomat.
24 saat açık , nöbetci eczane arama derdini azaltıcak , insan işi makine işine dönücek, extra masraflar yok , vergi kaçırmak veya usülsüzlük yapmak yok...
Fakat bu ülkede böyle şeyler derin ve yüz üstündeki ABİ lerin elinde olduğu için böyle yerlere yazarak gerçek bir projeyi su üstüne cıkartıyorum yapan yapsın
yok abi ondan değil bazı arabaların dışları çok güzel oluyo ama içleri rezalet oluyo böyle arabalara bi çözüm bulmak bağabında elimden bişeyler gelsin istiyorum
yok abi ondan değil bazı arabaların dışları çok güzel oluyo ama içleri rezalet oluyo böyle arabalara bi çözüm bulmak bağabında elimden bişeyler gelsin istiyorum
o zaman 2.el bi mercedes içu buldum buldum bulamadım üçüncü el bulacağum onuda buldum buldum bulamadım artuk hurda murda bişeyler toparlayup edip eyleyup takacağum onu yerine mecburrr