****çılgın projeler****

az yakan araba almak.

Son düzenleme:
opelimin reset tuşunu arıyorum yerini bilen var mı?ilk günki gibi olmasını istiyorum:D

yok mu çılgın projesi olan :D:D:D

:D arabamın hava yada nükleer enerji ile çalışmasını ve ömür boyu benzine para vermekten kurtulmayı düşünüyorum..

arabama artık yakıt istemeyen bir motor koyacam canım tatlım diyince gaza gelip yola devamm

yada corsanın lastiklerini çıkartıp tank paleti takacam araziye çıkacamm

vectra c lerde renkli multimedya ekranını vectra b ye takcam bide geri vites kamerası :)

arabama artık yakıt istemeyen bir motor koyacam canım tatlım diyince gaza gelip yola devamm

yada corsanın lastiklerini çıkartıp tank paleti takacam araziye çıkacamm

ahaha bu çok iiydi işte canım tatlım olayı çok hoşuma gitti :kop: :kop:

Arabayı kaldırışını fln araban değerlendirse ii olabilirdi o zmn usta şoför tartışması biterdi :) Gazı düzgün verip adam gibi kaldırırsan aferin dicek mesela ayağını debriyajda fazla tutarsan napiosun olum sen fln die atara gelecek araba tam benlik olurdu :D

ahaha bu çok iiydi işte canım tatlım olayı çok hoşuma gitti :kop: :kop:

Arabayı kaldırışını fln araban değerlendirse ii olabilirdi o zmn usta şoför tartışması biterdi :) Gazı düzgün verip adam gibi kaldırırsan aferin dicek mesela ayağını debriyajda fazla tutarsan napiosun olum sen fln die atara gelecek araba tam benlik olurdu :D

:kop: bana atar yapma diyecen -in lem aşaya diyip kapıyı açsa filan :kop:

Arabanın alt kısmını zenonla aydınlatmayı düşünüyorun fakat pek çılgın bir proje değil :=)

Bende aracımın motorunu 3.2 v6 lık bir motorşa değişmeyi istiyorum
Ama herşeyden önce babamın arabaya karşımaması istedğimi yapmam:)

Geri