****çılgın projeler****

su 1.3 cdtı motoru sokup ford gt motoru takıp seke seke gıtmek ıstıyorum :D

konu hortlamış :D
boş geçmesin o zaman bende navigasyondan gidiceğim yeri seçtikten sonra o yöne giden bi aracın peşine takılıp otomatik gidicek bi araç sistemi geliştirmek istiyorum. mesela kıstaslar olucak
-100-120km/s'le giden araçları takip et.
-...istikametine giden araçları takip et.
-yada konvoy yolculuklarda öndeki plakayı tanımlayan bi sistemlede takip yapılabilir
biri çılgınlıkmı dedi :kop:

bende 1.3 turbosunu söküp daha büyük bir turbo takaym diyorum :D

bende comboma uçak motoru takmayı düşünüyorum:eek::eek:

yeni astra j lerdeki iç aydınlatmayı dusunmustum zamanında kapıkollarının arkasında ve el frenının orda göz almayacak şekilde ve vites topuzundaki 1-2-3.. yerine Opel simgesinin açık mavi ışıklandırılmasını isterim :)

Ben araba istiyorum. : D

beimde bir projem var çılgınca ve gerçek bir proje bu işin araba bile alıcam ucuzundan bir tane sadece iyi bir motor ustasına ihtiyacım var kafa dengi..

konu hortlamış :D
boş geçmesin o zaman bende navigasyondan gidiceğim yeri seçtikten sonra o yöne giden bi aracın peşine takılıp otomatik gidicek bi araç sistemi geliştirmek istiyorum. mesela kıstaslar olucak
-100-120km/s'le giden araçları takip et.
-...istikametine giden araçları takip et.
-yada konvoy yolculuklarda öndeki plakayı tanımlayan bi sistemlede takip yapılabilir
biri çılgınlıkmı dedi :kop:

Ben bunları yeni yapacağım Doğan GT ye eklerim.

Ama bunlar için kanatları çıkarmam lazım bu özellikler yerde gitmek için nede olsa :)

Çılgınlık bu olsa gerek :D

benzin 50 kr. lt. olsun yeter

Dıştan tamamen orijinal görünen Anadola cosworth takmayı düşünüyorum
73550_457978693521_668788521_5382339_164085_n.jpg

120561810kj.jpg

imza2w.jpg

Geri