Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu hortlamış
boş geçmesin o zaman bende navigasyondan gidiceğim yeri seçtikten sonra o yöne giden bi aracın peşine takılıp otomatik gidicek bi araç sistemi geliştirmek istiyorum. mesela kıstaslar olucak
-100-120km/s'le giden araçları takip et.
-...istikametine giden araçları takip et.
-yada konvoy yolculuklarda öndeki plakayı tanımlayan bi sistemlede takip yapılabilir
biri çılgınlıkmı dedi
yeni astra j lerdeki iç aydınlatmayı dusunmustum zamanında kapıkollarının arkasında ve el frenının orda göz almayacak şekilde ve vites topuzundaki 1-2-3.. yerine Opel simgesinin açık mavi ışıklandırılmasını isterim
beimde bir projem var çılgınca ve gerçek bir proje bu işin araba bile alıcam ucuzundan bir tane sadece iyi bir motor ustasına ihtiyacım var kafa dengi..
konu hortlamış boş geçmesin o zaman bende navigasyondan gidiceğim yeri seçtikten sonra o yöne giden bi aracın peşine takılıp otomatik gidicek bi araç sistemi geliştirmek istiyorum. mesela kıstaslar olucak -100-120km/s'le giden araçları takip et. -...istikametine giden araçları takip et. -yada konvoy yolculuklarda öndeki plakayı tanımlayan bi sistemlede takip yapılabilir biri çılgınlıkmı dedi