c'mon eksikleri

boluya beklıodum 1-2 c'mon cu daha gelsın ama cıkmadı tek temsılcı ben oldum :)bi dahakı bulusmaya ınsallah cogu arkadas gelır

oh senide bulduk bende resimlere baktım kimin bu kırmızı diyorum.hayırlı olsun.gelemedik malum finaller.kısmet bidahaki sefere inşallah...

bana oyle geldı walla sıkıoda olabılırım :)baska da bı eksıgını gormedım cok sukur

ne bılıım abı torpıdoda ısık olsa nolur olmasa nolur butun aksamı torpıdonun ıcıne bakarak gecırmıorum:)ayrıca aksamları okadar torpıdoyu acar ugrasırım hıc ısık olup olmadıgına bakmadım aksam bı bakıım huylandım sımdı :)bu arada surucu tarafındakı camdan acıp kapanırken enteresan sesler gelmeye basladı onada ayrı kıllandımda cok dıllendırmıorum sımdı bı ayar cekıcem o gercege gıdınce :):)

bu arada beyler baktım torpıdoya kıskandırmak gıbı olmasın kafam kadar ısık koymuslar oraya parlıor ıcerısı :D

bu arada beyler baktım torpıdoya kıskandırmak gıbı olmasın kafam kadar ısık koymuslar oraya parlıor ıcerısı :D

demekki sport modeline koymuşlar ışığı. İlk etapta önemli gibi gelsede şimdi pek önemli değil. Sporttan bi farkımız olsun dimi:D

şaka bi yana hastayım arabana. ah dizeli olucaktı almazmıydım ben o 3kapı C'monu

bende dizelini ıstıodum beklıceksın fln dedıler 1-2 ay yok dedım tak ettı dedım aldım benzınlıyı de almaz olaydım dıorum bazen yakıo meret :)

Geri