walla okadarını bılmıorum da 1 depoyla 500 fln gıdıo gercı devırlıde kullanıorum...en kotusude sureklı benzıncıye gırıp para vermek yaa gerısı hıkaye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada beyler baktım torpıdoya kıskandırmak gıbı olmasın kafam kadar ısık koymuslar oraya parlıor ıcerısı
kıskandırmak gibi olsun 100 milyonla 820km ettimwalla okadarını bılmıorum da 1 depoyla 500 fln gıdıo gercı devırlıde kullanıorum...en kotusude sureklı benzıncıye gırıp para vermek yaa gerısı hıkaye
kıskandırmak gibi olsun 100 milyonla 820km ettim
bende dizelini ıstıodum beklıceksın fln dedıler 1-2 ay yok dedım tak ettı dedım aldım benzınlıyı de almaz olaydım dıorum bazen yakıo meret
Valla en çok istediğim araba C'mon du bu sitedeki kardeşlerle de çok konuştum bunu.
Ama yok abi öyle bi para istiyo ki akılalır şey değil! Dün eskişehir yolundaki yeni Opel bayine gittim dedim yeni ya diğerleriyle kapışabilmek için kampanya filan yapar! Adam dalga geçer gibi "metalik renk" farkını almayız dedi.
Dizel araba alıcam diyelim enjoy olacak yani perde hava yastıkları, yol bilgisayarı, otomatik kliması vs. olmayacak (arka camların elle açılmasını artık saymaya gerek yok!) ve 33 civarında para bayılcam! Yok abi Opel'in bu tavırları bıktırdı beni kaç aydır uğraşıyorum canımdan bezdirdiler resmen!
Evet Corsa diğerlerinden iyi bence ama Opel hizmet ve servis olarak çok geride (babamın Vectra'sından biliyorum) 33 milyar para verceksem ful dizel alırım başka marka alırım ya! İsim vermiyim ama 50 milyarlık araba liküsnde küçük araba da var yani! Güvenli (5 yıldız) konforlu eşşek gibi donanımlı dizel ve ucuz!
Opel babamın oğlu degil ki! Ulan Opel'e bunları diycegim hiç aklıma gelmezdi 8 yıldır Opel'e binen bi ailenin mensubu olarak!