c'mon eksikleri

Merhabalar
Torpido da ısık olmadıgını soylemiş herkes. Opel Corsa cosmo kullanıyorum .2008 model .Almadan once de bu yorumları okumustum.Aldıktan sonra aklıma takıldıgından hemen acıp baktım veee torpido ısıgı var. Moskova da yasıyorum ve arac rusya da uretilmiyor. Direk Almanya dan geliyor. Acaba Turkiye ye ozel mi bu eksiklik bilmiyorum. Ayrıca Turkiye de 3 kapılı otomotik vites corsa cosmo bulamadım .Fiyatını ogrenmek istemiştim. 21500 dolar burdaki fiyatı bilen varsa soyleyebilir mi?

çok eksikliği var ancak aracın tipine laf edenler biraz abartmışlar.arabanın tipi güzel yaw.bunu beğenmeyene astrayı hiç beğenmez.torpidodaki ışık eksiklik ama daha büyük eksiklik torpidoda aydınlatma olmaması.arka camlar konusundada elektrikli olmalı diyenlere kesinlikle katılıyorum.30 milyar veripde elektriksiz cam ve soğutmasız lambasız torpido çok kötü.

Merhabalar
Torpido da ısık olmadıgını soylemiş herkes. Opel Corsa cosmo kullanıyorum .2008 model .Almadan once de bu yorumları okumustum.Aldıktan sonra aklıma takıldıgından hemen acıp baktım veee torpido ısıgı var. Moskova da yasıyorum ve arac rusya da uretilmiyor. Direk Almanya dan geliyor. Acaba Turkiye ye ozel mi bu eksiklik bilmiyorum. Ayrıca Turkiye de 3 kapılı otomotik vites corsa cosmo bulamadım .Fiyatını ogrenmek istemiştim. 21500 dolar burdaki fiyatı bilen varsa soyleyebilir mi?

Aracin Cosmo oldugundan dolayi vardir.
Alt modellerde Rusya da satilanlarda yok....

Arka camların otomatik yada manuel olması sınıf atlattırmazki arabaya. bence çok çok büyük bir eksiklik. makyaj aynasıda var diye full x5 alınmaz doğal olarak. bana açıkcası saçma geliyo 2007 model arabada artık direksiyonun olmasının şart olduğu gibi bu ufak tefek ayrıntılarında olması şart.

haklısın sonuna kadar

Geri