simdide opel balkana aradım 235 ytl +kdv diyo sasırmıs bu servisler en iyisi aksaraydan almak 30ytl orjinal
abi ne yaptın sen en sağlıklısı serwis araban sıfır C'mon eski bişey olsa tamam ama sıfır araban için en hayırlısı serwis...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdide opel balkana aradım 235 ytl +kdv diyo sasırmıs bu servisler en iyisi aksaraydan almak 30ytl orjinal
abi ne yaptın sen en sağlıklısı serwis araban sıfır C'mon eski bişey olsa tamam ama sıfır araban için en hayırlısı serwis...
sana tamamıyla katılıyorum sygılar:good:abi illaki mantıklı bir açıklaması vardır.biz düşünüyoruzda koca opelin onlarca mühendisi düşünemezmi?sebebinin ergonomi-ekonomi arasında gidip geliyorum ben...
kullanıcısı değilim fakat bayide incelemeye gittiğimde dikkatimi fazlasıyla çeken hatta sorularımla satış görevlisinin baya canını sıktığım hususlar
-30 milyarlık enjoy+spor paket versiyonunda bile aracın yol bilgisayarı standart değil(herifler kıytırık grande puntonun en alt versiyonunda standart koyuyor sen full arabaya koymuyorsun enjoy+sp yi bırak cosmoda bile ek paketle veriyorsun)
-en çok komiğime gidenide arka camların her versiyonda manuel olması.Satış temsicisinin buna yanıtı: efenim güvenlik için öyle yapıyoruz.Ne güvenliğinden bahsediyorsunuz dedim? çocuk güvenliği efendim dedi.Arka cama eli filan sıkışmasın diye malum aile arabasıymış ya beni bilgilendiriyor
Mantık hatalı.Madem amacın güvenlik sen bunu ucuz yönden donanımı koymayarak değil donanımı geliştirerek çöz.Sıkışma kontrol modülü koymak arka camlara çok mu zor?
sanırım otomatik camlarda sıkıştırma kontrolu şart. ben inanmıyorum açıkcası güvenlik için olduğuna. zaten fazla direnç gören camlar hemen geri açılıveriyor. güvenlik için arka kapılarıda koymasaymışlar. kapıyı açar aşşa atlar çocuk bu. ne güzel tek kapı spor versiyon olurdu hepsi