c'mon eksikleri

daha önce hyundai getz sahibiydim.
büyük bir kaza geçirdim ve 2 ay önce aracımın pert olmasıyla marka model değiştirmeye karar verdim.
önce puntoları inceledim. plastik malzeme kaliteleri oldukça düşüktü.
daha sonra cmonda karar kıldım.
bence cmon kaliteli+güvenli olduğu hissini hemen uyandırıyor insana.
tabi sınıfının en pahalı aracı olmasından ötürü araçlarımızda herşeyin eksiksiz olmasını istiyoruz hepimiz.
Cmon un eksiklikleri ve kötü yönleri;
-Arka manuel camlar
-Topido küçük ve aydınlatması yok
-Arka tavan lambası yok
-Kol dayama yok
-Kapılardaki kilit düzeneği diğer corsa versiyonlarından farklı olduğundan gıcırdamalar
-Yol bilgisayarı yok
-Yan görüş açısı oldukça kötü

gibi sıralayabiliriz.
Diğer yandan;
-Kaliteli malzeme kullanılması
-Aracın dışında kullanılan plastik malzemelerin az olması
-Güvenlik tertibatlarına önem verilmiş olması
aracın albenisini artıran özellikleridir.
Bunlar tamamen kişisel yorumlarımdır.
Saygılarımla.

Evet bazı sevmediğimiz kötü özelliklerinin dışında ayrıca bazı şeyler çok ince düşünülmüş. mesela kart ve bozuk para koyma yerleri, bardak koyma yerleri, bagajın daha verimli kullanılabilmesi, follow me home tarzı bazı güzel özellikler var arabada. Bunlarda albenisini artıran tarafları

daha önce hyundai getz sahibiydim.
büyük bir kaza geçirdim ve 2 ay önce aracımın pert olmasıyla marka model değiştirmeye karar verdim.
önce puntoları inceledim. plastik malzeme kaliteleri oldukça düşüktü.
daha sonra cmonda karar kıldım.
bence cmon kaliteli+güvenli olduğu hissini hemen uyandırıyor insana.
tabi sınıfının en pahalı aracı olmasından ötürü araçlarımızda herşeyin eksiksiz olmasını istiyoruz hepimiz.
Cmon un eksiklikleri ve kötü yönleri;
-Arka manuel camlar
-Topido küçük ve aydınlatması yok
-Arka tavan lambası yok
-Kol dayama yok
-Kapılardaki kilit düzeneği diğer corsa versiyonlarından farklı olduğundan gıcırdamalar
-Yol bilgisayarı yok
-Yan görüş açısı oldukça kötü

gibi sıralayabiliriz.
Diğer yandan;
-Kaliteli malzeme kullanılması
-Aracın dışında kullanılan plastik malzemelerin az olması
-Güvenlik tertibatlarına önem verilmiş olması
aracın albenisini artıran özellikleridir.
Bunlar tamamen kişisel yorumlarımdır.
Saygılarımla.

Kesinlikle yorumlarınız çok doğru.Opele almaya karar vermeden önce bende sıfır grande punto mu alsam diye düşünüyordum.Teste çıktım fena da gelmedi mazeme kalitesi olsun tasarımı olsun.Ama ondan sonra çıkıp bayide corsayı incelediğimde tüm kararım değişti.Gerçekten kıyaslanamayacak kadar kaliteli mazeme kalitesi olsun kullanılan parça olsun.Kaportanın sağlamlığı olsun.Tam bir alman...Ama sıfır corsa almak benim için 2-3 beden büyük olacak çünkü ilk arabam.Bütçe olarak anca 2.el temiz bir cdti corsa alabileceğim.Ama bence 2004 model corsa cdti bile sıfır alacağım grande puntodan üstündür.haksızmıyım?

cn 89 maddi konuda iyi değilsen tabiki 2'el derim
ama ben 31 bin'e aldım c'mon enjoy+spor paketli araba dehşet içine oturunca çıkmak bilmiyorsun arkadaşların yorumlarına gelince makyaj aynasımı,torpido aydınlatması arka cam otomatik olmaması bunların hepsi kafayı yemişler ya ,bunlar olunca ne artınız olcak birileri bana cevap versin bakalım,enjoy+spor paketli olan corsacılar allah bin bereket versinki bu arabayı seçik aldık ben arabama ölüyorum dahası varmı ?

original gm fren balaası 30 yl arkadaşlar servise yaptırmayın

cn 89 maddi konuda iyi değilsen tabiki 2'el derim
ama ben 31 bin'e aldım c'mon enjoy+spor paketli araba dehşet içine oturunca çıkmak bilmiyorsun arkadaşların yorumlarına gelince makyaj aynasımı,torpido aydınlatması arka cam otomatik olmaması bunların hepsi kafayı yemişler ya ,bunlar olunca ne artınız olcak birileri bana cevap versin bakalım,enjoy+spor paketli olan corsacılar allah bin bereket versinki bu arabayı seçik aldık ben arabama ölüyorum dahası varmı ?

hocam o aracı bir tanıdığım 28 bine aldı geçenlerde

hocam o aracı bir tanıdığım 28 bine aldı geçenlerde

imkanı yok 2. eldir yada başka bir araçtır.

jamesbaba'nın aracının njoy liste fiyatı 32.064+1.122(spor pakati)+617(metalik renk) =33.803 ...
33.803-bu aracı 5.803 ytl aşağıya almış dersen hata edersin hiçkimse alamaz o fiyata,arakdaşanın aracı farklı donanımlara sahiptir benzinlidir yada sana yanlış fiyat vermiştir...

arkadaşımın aldığı araç evet benzinli. Ama yukarıda arkadaşta aracın dizel olduğunu belirtmemiş o bakıma dedim..

imkanı yok 2. eldir yada başka bir araçtır.

jamesbaba'nın aracının njoy liste fiyatı 32.064+1.122(spor pakati)+617(metalik renk) =33.803 ...
33.803-bu aracı 5.803 ytl aşağıya almış dersen hata edersin hiçkimse alamaz o fiyata,arakdaşanın aracı farklı donanımlara sahiptir benzinlidir yada sana yanlış fiyat vermiştir...

fiyatı normal zaten liste fiyatından 2,5 veya 3 milyar daha düşüğe alabiliyorsun pazarlığa bağlı olarak bende bu şekilde almıştım

Geri