Corsadan daha iyi yurugen ve daha kaliteli olan bu araclari merak ettim ...
Daha kaliteli ve daha dusuk yakit tuketimiylede R56 kasa Turbocharged Mini S desem..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Corsadan daha iyi yurugen ve daha kaliteli olan bu araclari merak ettim ...
Daha iyi yuruyene vericek birden fazla alternatif var mesela Clio RS desek.. Kalite ve az yakit konusunu da bir sonraki msja eklesek..
eskiden astra derdim ama bu aralar corsa opc çok hoşuma gidiyor astranın kaybettiği nokta açılan bi cam tavan yok corsada bu mevcut benim için önemli bir özellik...
corsanın sınıfında corsaya kafa tutabilecek clio rs var clio da corsa kadar iyi bir araba ikisinin tercihinde kişisel zevkler konuşur...
Arkadaslar ona bakarsaniz 207 RC Yeni kasa Type-r la yuruyor.. Yadirgamak istemem Corsa OPC ile ayni fiyat ama Peugeot'da alinmaz Corsa OPC varken mesela..
Astra ile OPC hic yan yana koydunuz mu?? Bir onceki sayfada iki arabaninda ozelikleri ve olculeri kaza testi sonuclarini var.. Corsa D kasasini Corsa C ile karistirmayalim....
iş sadece performans olunca haklısın tabi, OPC elbette GTC den üstün olacak ama ben arabada motor gücüyle birlikte estetiği de bakarım. GTC Astra benim benim nazarımda daha iyi o yüzden. Hatta bizim siteye siyah bir tane geliyor arada valla kafayı bozup, satacam benimmkini alıcam bi tane GTC Astra mükemmel bir makina
bu işler zevk meselesi tabii türkiyede clio rs 2.0 motor hacminden dolayı çok pahalı minide pahalı bence corsa opc sınıfındaki arabalar içinde en mantıklı fiyatı sunan arabalardan biri 207 de çok uygun fiyatlı ama ben sevmiyorum...