G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
ben hiç birini yakından görmedim sadece güç değerleri açısından baktım olayaahh be abi olmadı şimdi...
vala bende leon severlerdenimi biliosun..Ama OPC ya da GTC yi Cupra'ya değişmem..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hiç birini yakından görmedim sadece güç değerleri açısından baktım olayaahh be abi olmadı şimdi...
vala bende leon severlerdenimi biliosun..Ama OPC ya da GTC yi Cupra'ya değişmem..
savaş başlıyorrrrrrrr.................................Ozellikle Erden basta olmak uzere Corsa sahipleri kizacak ama Allah askina soyle Corsa ile Astra yi yanyana koyup bir bakin... Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama genede bir bakin.. Eminimki Corsa ozellikle sehir trafiginde cok daha rahattir, cok daha seridir vs ama is dis goruntuye gelince padon orada durun derim. Bu kadar farkli araba sahibi olmama ragmen hicbir arabanin dis gorunusune GTC kadar asik olmamistim. Genelde 2-3 ay sonra bayar araba beni, GTC ye 1,5 yildir biniyorum, hala asigim tipine.Belki ben abartiyorum ama her Opel servisine gittigimde Corsayi gordugumde aklima direk gelen laf : Cok sirin bir bayan arabasi
O yuzden iki arabadan hangisi derken hangi kriterlere gore kiyasladiginizada bakmak lazim.
Ozellikle Erden basta olmak uzere Corsa sahipleri kizacak ama Allah askina soyle Corsa ile Astra yi yanyana koyup bir bakin... Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama genede bir bakin.. Eminimki Corsa ozellikle sehir trafiginde cok daha rahattir, cok daha seridir vs ama is dis goruntuye gelince padon orada durun derim. Bu kadar farkli araba sahibi olmama ragmen hicbir arabanin dis gorunusune GTC kadar asik olmamistim. Genelde 2-3 ay sonra bayar araba beni, GTC ye 1,5 yildir biniyorum, hala asigim tipine.Belki ben abartiyorum ama her Opel servisine gittigimde Corsayi gordugumde aklima direk gelen laf : Cok sirin bir bayan arabasi
O yuzden iki arabadan hangisi derken hangi kriterlere gore kiyasladiginizada bakmak lazim.