tabiki opel astra opc derm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozellikle Erden basta olmak uzere Corsa sahipleri kizacak ama Allah askina soyle Corsa ile Astra yi yanyana koyup bir bakin... Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama genede bir bakin.. Eminimki Corsa ozellikle sehir trafiginde cok daha rahattir, cok daha seridir vs ama is dis goruntuye gelince padon orada durun derim. Bu kadar farkli araba sahibi olmama ragmen hicbir arabanin dis gorunusune GTC kadar asik olmamistim. Genelde 2-3 ay sonra bayar araba beni, GTC ye 1,5 yildir biniyorum, hala asigim tipine.Belki ben abartiyorum ama her Opel servisine gittigimde Corsayi gordugumde aklima direk gelen laf : Cok sirin bir bayan arabasi
O yuzden iki arabadan hangisi derken hangi kriterlere gore kiyasladiginizada bakmak lazim.
Corsa 1.6 OPC (192 hp)
Aradaki 12 hp söylemeden.Görünüş bakımından OPC çok farklı bir boyutta.
PERFORMANS BAKIMINDAN
Standart olarak bakarsak CORSA
Ama araçla oynandıktan sonra bakarsak ASTRA
illegal bulusma yapmayalim arkadaslar konu kitlenecek sizin yuzunusden moderator gormesin dikkatCocuklar cok ufak degillerse beraber yemege filan gidelim...
Biz genelde pazarlari Bosfora gidiyoruz...
Ozellikle Erden basta olmak uzere Corsa sahipleri kizacak ama Allah askina soyle Corsa ile Astra yi yanyana koyup bir bakin... Zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama genede bir bakin.. Eminimki Corsa ozellikle sehir trafiginde cok daha rahattir, cok daha seridir vs ama is dis goruntuye gelince padon orada durun derim. Bu kadar farkli araba sahibi olmama ragmen hicbir arabanin dis gorunusune GTC kadar asik olmamistim. Genelde 2-3 ay sonra bayar araba beni, GTC ye 1,5 yildir biniyorum, hala asigim tipine.Belki ben abartiyorum ama her Opel servisine gittigimde Corsayi gordugumde aklima direk gelen laf : Cok sirin bir bayan arabasi
O yuzden iki arabadan hangisi derken hangi kriterlere gore kiyasladiginizada bakmak lazim.
Bizde zaten normal GTC den degil, OPC den bahsediyoruz ki, normal GTC bile bence Corsa OPC den daha guzel. Ayrica ben Corsa guzel degil demedim. Hemde cok guzel, cok sirin bir araba ama GTC'nin kasasi daha guzel dedim.normal corsa deрil opc den bahsediyoruz sunrooflu corsa opc harika gцrьnьyor bence...
ahiret sorusu sanki..