corsa c'lerin ön panjur tampon farkı

Sadece tamponları değiştirmek yeterli olmuyor mu makyajlı tipe çevirmek için internette 150 lira civarında var makyajlı tamponlar artı ne gibi bi işlem gerektiriyor ?

-Tampon
-Koruma çıtaları sağ, sol
-Alt sağ, sol ve orta ızgara
-Tampon altı 2 parçadan oluşan lip, bunu eskisinide takabilirsin.

-Tampon
-Koruma çıtaları sağ, sol
-Alt sağ, sol ve orta ızgara
-Tampon altı 2 parçadan oluşan lip, bunu eskisinide takabilirsin.
Tampon altı lipi Cupra ya da laguna lipi takmayı düşünüyorum
peki logosuz panjurla ilgili bi bilginiz var mı? mesela o panjur kısmını kesip telek yapabilir miyiz alt ızgaralarla birlikte?

peki logosuz panjurla ilgili bi bilginiz var mı? mesela o panjur kısmını kesip telek yapabilir miyiz alt ızgaralarla birlikte?

Lipte alternatif çok. :) Panjur kısmı İrmscher takılabilir ancak fiyatı anormal bi parça, tel yapımı ile birkaç örnek gördüm ben, hoş olmuyor, logo ve krom çıtayı mat siyah, carbon vb. kaplanabilir bence, en mantıklısı bu.

150 liraya alıcağınız tampon tamamen boş olucaktır. Dolu halde almak en mantıklısı ızgaralar ön bantlar üzerinde gelicek. sisleri verirlermi bilemiyorum

ben eski corsama sizin dediğiniz gibi panjuru kesip plastik petek ızgara koymuştum. kaput açılmadığı sürece anlaşılmıyor. albümünden resimine bakabilirsiniz. kırmızı van olan

http://www.opelim.net/forums/album.php?albumid=960&pictureid=5860

150 liraya alıcağınız tampon tamamen boş olucaktır. Dolu halde almak en mantıklısı ızgaralar ön bantlar üzerinde gelicek. sisleri verirlermi bilemiyorum
Tamamen boş tampon alıcam zaten panjur ve alt ızgarayı kendim farklı bişey yaptırmak istiyorum
Makyajsız kasanın sisleri uyum sağlar mı peki bu tampondaki sis farı yerlerine

Lipte alternatif çok. :) Panjur kısmı İrmscher takılabilir ancak fiyatı anormal bi parça, tel yapımı ile birkaç örnek gördüm ben, hoş olmuyor, logo ve krom çıtayı mat siyah, carbon vb. kaplanabilir bence, en mantıklısı bu.

bunuda bi alternatif olarak düşüneyim ben zaten daha vakit çok :) buraya yazdıktan sonra gsi ızgaralarını farkettim onlarda mantıklı geldi açıkcası ama logosuz panjurla daha bütün durur gibi geliyor

bunuda bi alternatif olarak düşüneyim ben zaten daha vakit çok :) buraya yazdıktan sonra gsi ızgaralarını farkettim onlarda mantıklı geldi açıkcası ama logosuz panjurla daha bütün durur gibi geliyor
GSi ızgaraları çok hoş, sis delikli tipleri var sadece, takımı 100-150 arası bişey, çokda pahalı değil.

Buda fena olmamış aslında bu seçeneklerin hepsini değerlendireyim ben :)
ızgaralar bal peteği şeklinde ve kalın plastik. ben yaptım 2 sene kullandım. şuanda hala alan arkadaş kullanıyor. 2008den beri tampon bu şekilde.

Geri