- Konuyu Başlatan
Ben konuyu direk koyayım da hevesinizi biraz ivmelendireyim
http://www.ukcorsa-d.com/forum/showthread.php?132874-Guide-footwell-lights
Tech-2 sini kullanabiliyor muyuz peki yoksa elletmiyor mu o önemli Gerekli pinleri tespit eder çektiririm bir şekilde fakat Tech-2' de sps falan programlamak için garanti olsun diye en yüksek donanımdan bir aracın kodlarına ihtiyaç var, Tech-2 bu kodlara göre araca yazılım atıyor. Servislerde kendi araçlarımızın kodlarına göre program attıkları için böyle bir özellikten haberleri var mı bilmiyorum
Biraz Vw muhabbeti gibi işte orada özellikleri açıyorlar, burada mesela Cosmo paket yazılımı yüklüyorlar ilerde bişey ekletmek istediğin zaman kabloyu çek donanımı ekme tech-2 den aktif et tamam
Bu arada yetkili servise gittiğinizi söylemiştiniz, ben Konya yolundaki hariç diğer servisleri bilmiyorum, Konya yolundakileri de hiç haz etmesem de eve yakın diye mecburiyetten gidiyorum çok bilgisiz personel var orada. Gerçi 2 bakım bir check up dışında gitmedim ama 2 soru soruyorum böm böm bakıyorlar olmaz deyip geçiştiriyorlar. Sizin gittiğiniz yetkili servis hangisi
Opak' da parçaları alan birisi, GID ekran ve BC tuşlu teybi orada taktırmış, donanımhaberde öyle okumuştum. Bu da demek oluyor ki Tech-2' ye biraz hakimler
Araştırdıkça buluyorum, buldukça almak istiyorum fakat bütçe el vermiyor
bu gun arabanin butun trim lerini sokup kontrol ettim, malesef Enjoy 111 de de (A14XER) bu soketler bulunmuyor