Corsa OPC new additions

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Egzoz düşünüyor musunuz? dbilas filtre için bir yer bulursanız ben de haber bekliyorum :) Superchips için de sizden haber bekleyebilirim,fiyat ve performans açısından , eğer örnek olursanız onu da düşünebilirim..

dbilas fitreyi hakan (BHP-Vmax) getiriyor. Erhan icin (denizlideki OPC) getirmisti.

Fatih Bende V-max chip var..Chiple yaklasik 210 hp almistik..Daha yuksek veriler verenler var ama ben guvende kalmak istedigim icin dusunmedim.

Burada V-max tartisilmasiz olarak en cok tercih edilen firma. Bu konuda Emrede baya bir arastirdi. Bir turlu karar veremedi...:)
Benim arabamida onlar yaptilar ve devaminida onlar yapacaklar (Su an 240hp civari). Yaza insallah hakanla +300 leri bulacagiz..

Son düzenleme:
V-Max benim şu an aklıma en yatan firma.Superchips yapan çok fazla kişi olduğu için onu da düşünmüyor değilim,ancak superchips uygulayanların tamamı bluefin kullanıyor,onun da fiyatı oldukça pahalı..Burda map işini Özgün'e (Dr.ECU) yaptırabilirim,tam karar veremedim henüz :)

Olmadı stock ecu ile turbo upgrade düşünüyorum şu laptopumu satabilirsem :(

usta geçen hafta aracını Silivride ışıklarda gördm sen e-5 e doğru gidiodum bana kırmızı yanıodu yapışcktm ama vazgçtm =) maşallahı war kazasız belasız çok gzl duruor :)

Erden ve Emre

Ben superchips düşünüyorum nedenine gelince İngiliz menşeli bir firma ve İngilterede bu araçlar chip uygulaması yapan çok kişi var ve bu araca pek yabancı olacaklarını sanmıyorum. Telefon ile İstanbuldaki bayi ile (BTG Maslak) görüştüğümde 235hp civarına ileride bir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabileceklerini söylediler.

Bu aralar irtibata geçip yakın zamanda yada yeni yıl içerisinde yaptırmayı düşünüyorum.

Eksoza gelince düşündüğüm bir uygulama değil hem ses olarakta fazla bir ses çıkmasını istemiyorum.

Filtre için de Hakan ile bir irtibata geçmeyi deneyeceğim.

Kendinize iyi bakın

Berkay arkadaşım çoğunlukla silivirye geliyorum. Orada iki amcam ve 2 teyzem var. Bir amcam Balıkçı sezon balıkçılık bilirsin belki. Diğer amcam taş köprüden sonra bir Kartal market var o. Onun oğlu Volkan var belki bilirsin. Diğer amca oğullarım ise Ateş Kuyumculuğun sahipleri İbrahim İle Oğuz. Planaknı aklıma yazdım bir daha silivriye gelirsem görüşürüz inşallah.

4/4 lük araç masallah

Erden ve Emre

Ben superchips düşünüyorum nedenine gelince İngiliz menşeli bir firma ve İngilterede bu araçlar chip uygulaması yapan çok kişi var ve bu araca pek yabancı olacaklarını sanmıyorum. Telefon ile İstanbuldaki bayi ile (BTG Maslak) görüştüğümde 235hp civarına ileride bir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabileceklerini söylediler.

Bu aralar irtibata geçip yakın zamanda yada yeni yıl içerisinde yaptırmayı düşünüyorum.

Eksoza gelince düşündüğüm bir uygulama değil hem ses olarakta fazla bir ses çıkmasını istemiyorum.

Kendinize iyi bakın

Berkay arkadaşım çoğunlukla silivirye geliyorum. Orada iki amcam ve 2 teyzem var. Bir amcam Balıkçı sezon balıkçılık bilirsin belki. Diğer amcam taş köprüden sonra bir Kartal market var o. Onun oğlu Volkan var belki bilirsin. Diğer amca oğullarım ise Ateş Kuyumculuğun sahipleri İbrahim İle Oğuz. Planaknı aklıma yazdım bir daha silivriye gelirsem görüşürüz inşallah.

Fatih abi Superchips alacaksan kesinlikle Bluefin uygula,3-5 fazla verirsin ancak çok daha verimli ve pratiktir. İstediğin anda beyin orjinal haline dönebilir,istediğin anda istediğin yazılımı atabilirsin.Araştır derim.

Erden ve Emre

Kendinize iyi bakın

Sezon balıkçısını biliyorum bide Ateş kuyumculuğuda biliyorum karşı tarafında merkez kuyumculuk var genelde orda takılırım ben yada çevresinde olurum inş gelirsen beklerim 1 çayımı içersin görüşürüz :)

silivri çorlu toplanmışş... fatih abi aracın çok güzel maşallah bende görmüştüm silivride... berkay bi çayda bana geliom =)
beko bu arada corsa nın girmediği yere astrayı sokma :P

Geri