Corsa OPC new additions

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gayet güsel..

iyi çalışma olmuş.. :alkis::alkis::alkis:
kıskandım..:(
zannedersem ses sistemini serviste yaptırıdın???

iyi çalışma olmuş.. :alkis::alkis::alkis:
kıskandım..:(
zannedersem ses sistemini serviste yaptırıdın???

Serviste mi yok değil böyle bir sistemi serviste yaptıramazsın zaten. Bu tip sistemler üzerine çalışan bir arkadaş var onda yaptırdım.

bana pioneer in bu ürünün bas hariç servis kapsamında takılabildiğini söyledi direksiyon kumandaları dahil..
ancak pahalı geldiği için vazgeçmiştim.. :(
sen iyi yapmışsın.. hem kullanışlı hem şık..
peki bu bagaj basının üstüne yük koyabilecekmin..:confused:

bana pioneer in bu ürünün bas hariç servis kapsamında takılabildiğini söyledi direksiyon kumandaları dahil..

Serviste düşük modellerini takıyorlar. Bagaj basının üzerine yük koyabilirsin sağlam ama biryere kadar 2 torba çimento da taşımaz herhalde zaten ben kıyıpta koyamam.

Bende bir tane CiD buldum eğer alabilirsem onu takmayı düşünüyorum...Orjinal ekran gibisi yok valla hele acılısta opc yazınca :) Servise götürüp deneyeceğiz , çalışırsa alacağım :)

Bende bir tane CiD buldum eğer alabilirsem onu takmayı düşünüyorum...Orjinal ekran gibisi yok valla hele acılısta opc yazınca :) Servise götürüp deneyeceğiz , çalışırsa alacağım :)

Gerçekten güzel ve kullanışlı oluyor hele birde uzun yola gidiyorsan film seyretmene de gerek yok at CMYLMZ dinle yeter. Bir de navi ile çok faydası oluyor.

Burada gecen hafta arkadas aldi..Calismadi..
Simdi satmaya ugrasiyor...

app plaka jant yayda olunca tmm'dır :D

zaten o OPC yazısı bitiriyor.. :cry:
hele insignia opc nin bol miktarda opc yacan kadranı ise bitirdi beni..
86687370.jpg

Geri