Corsa OPC new additions

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masallah ya bence panjur ve tampon ekleri 10 numara olmuş.. tr'de donanım olark en full opc seninki sanırım..emre ve erden abide konuyu takip ettigi icin ikisinede sorayım.. Emre'nin aracıydi sanırım gecen bı rolling 'ini izledm Youtube da gayet egzos başarılı bı tok ses veriyodu sende duşun derim çok tatmin ediciydi.. erden abiyede Tr deki opc' ler 17" jant orjinalde var onunki 18" gibi duruyo yaniliyormuyum?

masallah ya bence panjur ve tampon ekleri 10 numara olmuş.. tr'de donanım olark en full opc seninki sanırım..emre ve erden abide konuyu takip ettigi icin ikisinede sorayım.. Emre'nin aracıydi sanırım gecen bı rolling 'ini izledm Youtube da gayet egzos başarılı bı tok ses veriyodu sende duşun derim çok tatmin ediciydi.. erden abiyede Tr deki opc' ler 17" jant orjinalde var onunki 18" gibi duruyo yaniliyormuyum?

Egzost bencede gerekli iyide hp veriyor..Ses olarak hos oluyor.
Bendeki jantlar 18" Bildigim kadari ile Turkiyede yok.

silivri çorlu toplanmışş... fatih abi aracın çok güzel maşallah bende görmüştüm silivride... berkay bi çayda bana geliom =)
beko bu arada corsa nın girmediği yere astrayı sokma :P

Hehe fatih gel herzaman çayın hazır :D Deniyelim istersen 1.3 lerle karıştırma hehe bnde forumda seni arıodum daha yeni gördm bak =) fatih abide slivriye geldimi opel timi kurarız =)

Benim aracın jantları 17 ama olsun güzel duruyor. Malüm birazda türkiye yol koşullarından 18 opsiyon olsa bile almazdım herhalde çünkü 35 yanak lastik veriyorlar. 2 günde aynen yamuk :)))

Silivriye gelince ben görmesemde siz önümü kesin bir çay içeriz.

dbilas fitreyi hakan (BHP-Vmax) getiriyor. Erhan icin (denizlideki OPC) getirmisti.

Fatih Bende V-max chip var..Chiple yaklasik 210 hp almistik..Daha yuksek veriler verenler var ama ben guvende kalmak istedigim icin dusunmedim.

Burada V-max tartisilmasiz olarak en cok tercih edilen firma. Bu konuda Emrede baya bir arastirdi. Bir turlu karar veremedi...:)
Benim arabamida onlar yaptilar ve devaminida onlar yapacaklar (Su an 240hp civari). Yaza insallah hakanla +300 leri bulacagiz..
Bu arada arabalara yeni vergilerin yolda oldugunu biliyorsun dimi ? 300 beygirin yillik vergisi arabanin fiatini gecmesinde ...;)

Bu arada arabalara yeni vergilerin yolda oldugunu biliyorsun dimi ? 300 beygirin yillik vergisi arabanin fiatini gecmesinde ...;)

Ruhsatda 192 yazacagi icin bir problem yok. Bide benim araba samara plaka moskovaya gore daha ucuz.

Bu arada Bizim opc forumundan bildigim. Turbo arabalarda turbo bozuldu gibi gosterip dusuk beygir yazdiriyorlar.

Benim aracın jantları 17 ama olsun güzel duruyor. Malüm birazda türkiye yol koşullarından 18 opsiyon olsa bile almazdım herhalde çünkü 35 yanak lastik veriyorlar. 2 günde aynen yamuk :)))

hehe abi gördm ben seni selamlaştık inş bidahakine daha çok görşme fırsatı buluruz işin varmıydı çok denk geliorz silivride hehe :D

Egzost bencede gerekli iyide hp veriyor..Ses olarak hos oluyor.
Bendeki jantlar 18" Bildigim kadari ile Turkiyede yok.

bende bakiorum erden abide farklı duruyo bu jant diyodum demekki doğruymuş.. Fatih abi gercektende 18 ler bu yollara fazla:)

Berkay anladım sen olduğunu ama bir işim vardı duramadım kusura bakma.

İşimi helledince 2 tur attım silivride kipada dolaştım Makside turladım belki seni görürüm diye ama yoktun. Neyse başka zaman inşallah tekrar kusura bakma duramadığım için.

Berkay anladım sen olduğunu ama bir işim vardı duramadım kusura bakma.

İşimi helledince 2 tur attım silivride kipada dolaştım Makside turladım belki seni görürüm diye ama yoktun. Neyse başka zaman inşallah tekrar kusura bakma duramadığım için.

yok abi ne kusuru bidahaki sefere inş :)

Geri