Corsa OPC new additions

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsignianın yol bilgisayarının Skyline GTRdan az kalır bir tarafı yokmuş maşallah turbo basıncından yağ basıncına sıcaklıgına,EGT ye kadar herşeyi koymuşlar :D

geçen seneden baya bi değişiklik olmuş maşallah abi süper olmuş daha yapıcak birşey kalmamış:D

Sağol Mert senin araçta da baya bir değişiklik var tampon yapmışsın çok güzel durmuş.

sade ve güzel güle güle kullanın

fatih966' Alıntı:
Berkay arkadaşım çoğunlukla silivirye geliyorum. Orada iki amcam ve 2 teyzem var. Bir amcam Balıkçı sezon balıkçılık bilirsin belki. Diğer amcam taş köprüden sonra bir Kartal market var o. Onun oğlu Volkan var belki bilirsin. Diğer amca oğullarım ise Ateş Kuyumculuğun sahipleri İbrahim İle Oğuz. Planaknı aklıma yazdım bir daha silivriye gelirsem görüşürüz inşallah.
Volkan'i ve abisi Bahadir Abi'yi iyi taniyorum Fatih.Bastan soylesene yahu kuzenlerim Onlar diye ;)
Goruselim bir gun,insallah.

Tamam Volkan sık sık geliyorum gezmeye. Görürsen kes önümü. artık bir çay ısmarlarsın :)

tampon eklerıyle panjura bayıldım 10 numara :)

Ohooo muhabbeti kurmuşsunuz bakıyorum. :D Bizi unutmuşunuz.

Fatih abi OPC güzel uzuyor.Fazla da yüklenmenin anlamı yok diye düşünüyorum.CAİ bi de son susuturucu ile noktayı koyabilirsin.

Geri