CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar fren pedalını halletim ama gaz pedalını uyduramadım kesilip biçilmesi lazım bunun içinde pedalı sökmem lazım nasıl sökülecek bilen var mı benim pedal elektronik ben vida filan göremedim ortalıkta zaten fazla aşağıyada eğilemiyorum boyumuz uzun en geniş olunca dar alanlarda rahat hareket edemiyorum :D

Arkadaşlar jantlara nazar değirdiniz. Bu akşam kaldırıma sürttüm hem sağ önü hem arkayı. Sürtme demeyelimde vurdum diyelim. Hava çok yağmurluydu dönüş yaparken ne olduğunu anlamadan oldu bitti. acayipte moralim bozuldu. Aradan 4 saat geçti lastiklerde inme yok. allahtan lastiği yarmadık.

Jantların resimlerini ekliyorum bu jantların tamiri mümkünmü mümkünse kim yapar?

arka jant

24012011051.jpg

ön jant
24012011053.jpg

gecmis olsun abicim aynen nazar degmis :(... bence janttaki izleri giderebilirsiniz yapiliyo bildigim kadariyla... tekrar gecmis olsun... aracinizda bi nazarlik bulundurun bence :)

jantları bugün tornalattım üstüne birde rütüş yaptırdım kısmen düzeldi.

Aracı satamazsam yaza en kötü jantları komple boyatırım.

Umarım düzelmiştir Selçuk abi fotoları görünce içim gitmedi değil :( Geçmiş olsun Abi ..

Bende 14" jant aldım bugün...4 tane kar lastiği aldım...Isıtma bujisini sökerken kırmışlardı onu söktürdüm..Fotoları ekliyorum şimdi malum telefondan girdiğim için çok yavaş zar zor yüklicem :)

Selçuk abinin jantları kadar güzel olmadığı için koyarken korkmaya gerek yok yinede nazar deymeyin olur ya :D Beğenmesenizde maşallah deyin siz :D

jant3.jpg

jant2.jpg

jantj.jpg

Bu ikiside uğraştıran çıkmayan (kaç aydır severek araba kullanmama mani olan) kızdırma bujisinin çıktıktan sonraki hali...

buji1.jpg

buji.jpg

jant3.jpg

araba yerdeyken gündüz bir foto lazım lastikler ne marka ürünler ne kadara mal oldu

bu arada corsa fazla kızdırmaya gelmezz görüyorsun bujiyiii:)

MAŞALLAH

Geri