CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az sonra tekrar dışarı çıktığımda gece de foto çekcem abi...Yeter bu hali bana gönülde 15 yatardı ama napalım..Bugün babam arabayı yaptır diye bıraktı ..Havaların soğuyacağını duyunca sıkıntı çıkarmasın dedik yine götürdüm tornacıya bu sefer söktüler..Aslında hepsi yapar da kimse uğraşmak istemiyor sallıyorlar hep..Yapamam deseydi zaten 250-300 neyse verip üst kapağı açtırcaktım..Dedim gündüz gözüyle araba elimdeyken gidiyim bide jant alıyım..İlk gittiğim yerden aldım bu jantları değilse ben daha çok bakardım çok kararsız kalırdım salla dedim kendi kendime al bitane tak araştır araştır nereye kadar :)

Bu LM30'lar kötü lastikler mi? İnternette neyin yorumunu okuduysam bi iyi diyen var bi kötü diyen var anlayamıyorum..İnternetten araştırsam bi dert araştırmasam bi dert..En iyisi ses çıkarmadan kullanmak kimseyi takmadan :)

fevzi forumlarda bir çok mesaj var aynı lastikle 307 bir yeri çıkıyor focus çıkamıyor ama aracının dizel olduğunu unutuyorr

neyse şurda lastik testi varr

http://www.lastiktestleri.com/Lastikler/Binek%20Kış%20Lastikleri/BRIDGESTONE/Blizzak%20LM-30

Bahsettiğin forumu bende okudum az önce abi ondan sinirim bozuldu iyi diyenler kötü diyenler testlere bile alınmaya değer görülmedi diyenler :D...İş görsün kaydırmasın yeter biz karda yüksek performans istemiyoruz zaten yarış yapcak halimiz yok :)

Bende 14" jant aldım bugün...4 tane kar lastiği aldım...Isıtma bujisini sökerken kırmışlardı onu söktürdüm..Fotoları ekliyorum şimdi malum telefondan girdiğim için çok yavaş zar zor yüklicem :)

masallah masallah hadi hayirlisi bakalim fevzi abi lastikler ve jantlar cok guzel gule gule kazasiz belasiz kullan...

iyi forumlar herkese.. 2008 ve üstü ankarada dizel corsa arıyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim. :)) sımdıden tesekkurler

merhaba arkadaşlar bu corsa dlerin torpolarında boş bi yer var üst tarata oraya torpido aydınlatma bağlayabilir miyiz acaba böyle bir özellikleri var mı

Az sonra tekrar dışarı çıktığımda gece de foto çekcem abi...Yeter bu hali bana gönülde 15 yatardı ama napalım..Bugün babam arabayı yaptır diye bıraktı ..Havaların soğuyacağını duyunca sıkıntı çıkarmasın dedik yine götürdüm tornacıya bu sefer söktüler..Aslında hepsi yapar da kimse uğraşmak istemiyor sallıyorlar hep..Yapamam deseydi zaten 250-300 neyse verip üst kapağı açtırcaktım..Dedim gündüz gözüyle araba elimdeyken gidiyim bide jant alıyım..İlk gittiğim yerden aldım bu jantları değilse ben daha çok bakardım çok kararsız kalırdım salla dedim kendi kendime al bitane tak araştır araştır nereye kadar :)

fevzi hayırlı olsun üstünde eskisin kardeşimm.
jantların tekerlerin.

maşşalahh sanada. hızına yetişemiyoruz walla..

Geri