CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fevzi hayırlı olsun üstünde eskisin kardeşimm.
jantların tekerlerin.

maşşalahh sanada. hızına yetişemiyoruz walla..

Saol abi Allah razı olsun...Tatile gelmişken arabayı boş bulunca yapıyım dedim değilse çok uzuyacaktı hayırlısı olsun ne diyelim :) Bundan sonra durgunluk başlar yine uzun süre böyle devam eder :)

adam tatile çıktı normal hem boş vakti hemde aracına kavuştu :)

Bahsettiğin forumu bende okudum az önce abi ondan sinirim bozuldu iyi diyenler kötü diyenler testlere bile alınmaya değer görülmedi diyenler :D...İş görsün kaydırmasın yeter biz karda yüksek performans istemiyoruz zaten yarış yapcak halimiz yok :)

fevzi bak benim abimde astra h var 2006 da sıfır aldık onu.
üstünde gelen lastikleri bridgestone.
başkası söylese inanmam ama 4 yıldan fazla oldu işte tam 85 bin km bindi.
artık kabak oldu geçenlerde bakınıyordu michlen dememe kalmadı üstündekinin aynı marka aynı model alıcam dedi almıştır belkide sormadım.
o kadar memnundu.
yani bunlar kendini kanıtlamış markalar. alışverişi yaptıktan sonra araştırmaayı bırak kullanmana bak..

ne kadar oldu siparişi verelii ???

bide şu ürünün kodu var mı??? bende poşetleri atmış bulundum soran oluyor cevap veremiyorumm

fevzi bak benim abimde astra h var 2006 da sıfır aldık onu.
üstünde gelen lastikleri bridgestone.
başkası söylese inanmam ama 4 yıldan fazla oldu işte tam 85 bin km bindi.
artık kabak oldu geçenlerde bakınıyordu michlen dememe kalmadı üstündekinin aynı marka aynı model alıcam dedi almıştır belkide sormadım.
o kadar memnundu.
yani bunlar kendini kanıtlamış markalar. alışverişi yaptıktan sonra araştırmaayı bırak kullanmana bak..

Öyle zaten ilk aldıktan sonra baktım sonradan vazgeçtim kalite sonuçta en kötüsü bile iyidir heralde :)

Hayırdır abi şapka ne şapkası?
Edit: Navi şapkası sanırım :)

benim soruma cevap verebilicek biri yok mu :D

merhaba arkadaşlar bu corsa dlerin torpolarında boş bi yer var üst tarata oraya torpido aydınlatma bağlayabilir miyiz acaba böyle bir özellikleri var mı

boş yer varsa bağlanırr ?? burda geçenlerde ustan-ma sorduğumda tipo torpido lambası işini görür demişti

300520101093.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/1227/300520101093.jpg

fevzi bence sende opel logosunu orjınal bırakmalısın.
bu forumdan buldugum bı foto angellarda tesadüf :)
ali gibi shop yapmadım yani :)

senin kırmızı siyah logo şahin havası yarattı.
şahsen tabi.

biz işlerimizi tesadüflere bıkramıyoruzzz heheh direk painte bırakıyoruz ordan kes kopyalaa

300520101093.jpg

Geri