CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgiçlik taslamak gibi olmasın ama http://www.doodle.com/ diye bir site var.. ordan bir arkadaş anket oluştursun, 2 3 alternatif gün saat yer falan.. oy çokluğuna göre bişeyler yapalım.. bir de buluşma yeri olarak herkesin bileceği bir yer olsun..

tabi avrupa anadolu yakası ayrımı da var ama mesela avrupa da merter mc donalds ya da esenler otogarın üzerinde bauhaus falan gibi geniş otoparkı olan marketler var.. ya da daha iyi aklınıza gelen alternatifler.. buluşma günü olarak haftasonu seçmek en mantıklısı olur heralde, ayrıca akşama kalmadan en geç saat 3 gibi falan buluşursak corsaları yanyana çeker foto çekeriz derim ben..

bu arada merter mc donalds ın otoparkı biraz küçük gibi ama mesela orda buluşup ordan daha müsait bir yere kaçılabilir.. ya da katılım düşük olursa orda takılınabilir... he bu arada hep kendime yakın yerleri sölüyorum ama vatan caddesinde topkapıdan aksaraya giderken emniyet durağı var, fındıkzadenin altı, orda migros ve burger king var.. oranın otoparkıda geniş, orası da olabilir.. otopark normalde ücretli galiba ama burger dan ya da migrostan bişey aldığınız zaman, bir kahve mesela :) otopark bedavaya gelir

Son düzenleme:
merter yada esenler otogarının orası daha bılındık bı adres bulusma gunu cumartesı gunude olabılır hafta sonu en basta bı tarıh kararlastıralım arkasından lısteyı olusturalım derım ben sahıle bıle cekıp hep beraber vakıt gecırsek gene guzel maksat bırlıkte olmak amac bu zaten ama yemek de olabılır yada bı go kart olabılır benım nacızhane fıkrım daha cok bır arada olabılcek sohbet edebılcegımız bır toplantı olsunkı aramızda daha ıyı kaynasırız bende bu sıtede yenıyım benım gıbı yenı katılanlarda gelmek ısteyecektır tanısma babında olur guzel olur dıye dusunuyorum ama karar tabı yonetımın sanırım

bence anadolu ve avrupa ya yakın bir yer seçin. tuzla oturan adam merter e nasıl gelsin. avrupa yakasında levent maslak, anadolu yakasında da ya 1. kopru uzerınde, yada 2. kopru yol uzerınde bır yer olsun. altunizade gibi.. haaaa hangisi bana yakın. ikisi de değil :)

Bugün arka camdaki fren lambasına corsa yazısı işini bi deneyim diyorum...Nasıl sökülecek acaba o icat oradan :)

bence anadolu ve avrupa ya yakın bir yer seçin. tuzla oturan adam merter e nasıl gelsin. avrupa yakasında levent maslak, anadolu yakasında da ya 1. kopru uzerınde, yada 2. kopru yol uzerınde bır yer olsun. altunizade gibi.. haaaa hangisi bana yakın. ikisi de değil :)

eğer çoğu kişi biliyosa maslak oto sanayi de buluşalım :D

altunizade dersen bir kere gelmiştim kısıklı caddesi mi ne vardı, ama otobüsle gelmiştim :) şahsen kendi semtimde bile kaybolan birisi olarak bilinin bir yer olmasını isterim şahsen.. ama tabi çoğunluğun kararı önemli.. bir kaç gün içinde şu anket işini yapalım.. katılmaya niyetli arkadaşlar lütfen bişeyler yazın kaç kişi gelir kimler nerelerde oturuyo, mekan önerisi falan.. hadi corsacılar.. en az 10 corsa olmalıyız :D

bu arada arkama bi tane astra j parketmiş... corsa minicik kalmış yanında :) ki fotoda o kadar belli olmuyo durum daha da vahim düşünün :)

grnt140.jpg

Bugün arka camdaki fren lambasına corsa yazısı işini bi deneyim diyorum...Nasıl sökülecek acaba o icat oradan :)

sorma ya baktımda benim hatırladığım eski arabam corsa b miş. :)
orada vida felan yok ama doğru tarafa tornavida yardımıyla kaldırıp çıkarmak lazım tahmini. cam filmden görünmüyorbile benimkinin içi.
1 ay beklersen bakıma götürdüğümde öğrenirim :)

istanbul da toplanmanız sıkıntı olacak siz en iyisi zonguldak yada ereğli ye gelinn

Merterdeki Shell' in arkasındaki sitede oturuyorum. Buluşma bence orada olsun, yayan gelirim, arabamı görmek isteyenede site içinde gösteririm. Oldu mu ? bence oldu :)

Geri