CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Celil ne zaman geliyosun istanbula. bari şu buluşmaya denk getir. sen de katılmış olursun.

Orjinali almak için çamurluk etrafındaki plastikleri adını bilmiyorum ama onlarda değişmesi gerekiyor o yüzden biraz sıkıntı..

Celil ne zaman geliyosun istanbula. bari şu buluşmaya denk getir. sen de katılmış olursun.

Abi benim istanbulda bir firma ile görüşmem gerekiyordu fakat onlar buraya gelince yattı gelme mevzusu bende katılmak isterim ama malum iş güç beli olmuyor. Zaman konusunda cumartesi olması iyi olmuş ama ben araba ile gelemem sanırım gelsem bile çok masraflı olur benim için otobüslede cuma akşamdan cıkmam lazım katılabilmem için :D

Orjinali almak için çamurluk etrafındaki plastikleri adını bilmiyorum ama onlarda değişmesi gerekiyor o yüzden biraz sıkıntı..

kesinlikle sikinti!! ben bi çift çikma maşpyeli ikitelliden 150 liraya aldim ama camurluktaki diğer 4 parçanin her biri serviste 125 tl'ydi yanlis hatirlamiorsam :S sonra ertesi gün aynen geri verdim maşpyelleri.. :/

Abi benim istanbulda bir firma ile görüşmem gerekiyordu fakat onlar buraya gelince yattı gelme mevzusu bende katılmak isterim ama malum iş güç beli olmuyor. Zaman konusunda cumartesi olması iyi olmuş ama ben araba ile gelemem sanırım gelsem bile çok masraflı olur benim için otobüslede cuma akşamdan cıkmam lazım katılabilmem için :D

sağlık olsun o zamanne diyelim. belki bizim yolumuz o taraflara düşer. :)

Dodik deniyor onlara Fevzi onlarında değişmesi lazım bende orjinal olarak böyle ama bende hiç olmamasından iyidir diye kullanıyorum kısmetse yaza kadar Lester tigra b marspiyesini alacağım oturtmak baya kasacak ama :)

opel_tigra_tt_lester_19.jpg

Geri