CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğer bölümlere de konu açın olmazsa corsa tuninge falan onlarında haberi olsun. Bu konunun linkini verin gelen olabilir :)

Corsateam'i takip etmeyen corsacıya corsacı demeyiz biz :hıh: Şaka bir yana Ali abi Teamdekilere toplu özel mesaj gönderebiliyorsan daha çok katılım olabilir gerçi öyle bir seçeneğin bile olduğundan haberdar değilim ama tek tek göndermek adamı delirtir :)

celil istanbul da oturan tü corsa team üyelerine mesaj attım

üye olmayan rastladığım corsacılara da mesaj attım imzama konu ile ilgili bilgi yazdım

Yani yapılabilecek her şeyi yapmışın zaten Ali abi beklemek kalmış sonuç olarak ;) Bakalım belki bende bir süpriz yapabilirim :D

melih benim oraya göndermem sıkıntı olur ama yavuz da benim aracın ikizi var buluşmada göreceksiniz ona teklifte bulunun derim

almanyadan gelecek olan arkadaşın ne zaman gelecek ben gösterge panelinden almak isterim ama alınacak ürünün fotolarını görmek isterim bu arada benim araç esaytronik olduğundan vitesi gösteren kısmıda olması gerekiyorr

Opel-Meriva-OPC_8.jpg

!BrhpOQg!mk~$(KGrHqQOKjQEu,95ge-DBL0EG65NQQ~~_12.JPG

Bitte warten
Bild nicht verfügbar

bir ayagımız almanyada durmadan gıden gelen oluıyor arada bende gıdıyorum, mesela dun bır arkadas geldı =)

komple olarakmı ıstıyorsun yoksa sadece kagıt olarakmı? OPC nın cok tatlı duruyor bende alırsam ona benzer bırsey alıcam, ebay dan falan bakın sız kendınız karar verın alalım. sorun degıl maksat yardımcı olmak opelcılere =)

bende tampondur yaydır ufaktan baslıcam zaten arbaya, snrada hava filtresinden motora gırıp, içerde biraz takılıp (yazılımdır egrdir) egzozdan cıkıcam :P =)

özgür ben ebaydan pek anlamam ve opc gösterge 240 lı gösterge var bizim araçlarda daha farklı o nasıl ayarlanacak ve beim araç otomatik olduğu için vitesin konumunu da göstermesi gerekecek fiyatları sen araştırırsan sevinirim ona göre bir karar veriririz ayrıca almak isteyen başka arkadaşlar varsa daha uyguna gelebilir

ayarlanır o sorun degıl, detaylı arastırma musaıt oldugum zaman yaparım ben merak etme ali.

e-bay konusunda bana ve yüksele danışabilirsinz..Alışveriş yaptık daha önce Yüksel e-bay'ın piridir..

Ben kadranı zamanında bulmuştum ama ebaydan değil xtuners diye bir siteden ama dediğm gibi yazılar yok kağıtta kağıdı 35 euro plasma ışığı +50 euro daha bana pahalı geldi açıkçası bu fiyatlar bana..Birde ben mavi yerlerin sarı olmasını istediğim için fazla üzerinde durmamıştım site adresi:

http://www.xtuners.com/catalog/index.php/opel-vauxhall-corsa-meriva-c-26_34_76

Aslında firma ile iletişime geçilip olabilirliğini sorgulamak azım yazıları filan ekleyebiliyorlarmı filan diye yada farklı renk uygulamalarını filan ama bence masraflı br iş nerden baksanız 5 euroda kargoya bayılsanız 90 euro yaklasık 180 tl para yapar :) özel uygulamaların belki fiyatıda artabilir

Son düzenleme:
Ayrıca aklıma bısey geldı, bu urunu elde yapmak zormu? yanı bnun maddesı ne tam olarak? orjıanlı kullanılarak kesılebılır mesela =)

Ayrıca aklıma bısey geldı, bu urunu elde yapmak zormu? yanı bnun maddesı ne tam olarak? orjıanlı kullanılarak kesılebılır mesela =)

Yapılması kolay benim bildiğim şekli ile plazma tacho dedikleri olay bir tür elektiriksel kağıt aslında matbacılaı araştırmak lazım ve fiyat almak lazım. Alttaki linkte mevcut mesela:

http://www.gungrafik.com/isikli.php?type=8&id=1

Bu ışık kaynağı orjinal kadran kağıdının şekli verilecek üzerinde opc kadranın şeklinde yağlı kağıt lexan ya da ince şeffaf plastik üzerine bastırıp kullanabiliriz..
Eğer böyle ucuza gelecekse denemekte fayda var fakat lexan baskılarda sanırım pahalı oluyor ben buradaki matbacılara bir sorayım ama zannetmiyorum yaptıklrını istanbuldakiler üyükihimalle yapıyorlardır..

Son düzenleme:
Geri