CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah yapma işi benimde aklıma geldi mat siyah spoiler nasıl durur acaba kırmızı arabada.Arka cama da film çeksem. Daha bi gösterişli mi olur yoksa apaçi işi mi? Odadaki arkadaşa danıştım aramızda bi sonuca varamadık en iyisi herkesin yaptığı gibi gövde rengi olsun dedik. Sizce nasıl olur??

Aldığı 30 tl'lik stopa 28 tl kargo ücreti ödemek. İşte insana bu koyar :D :D :D

30 olsa daha çok koyardı. iyi tarafından bak:)
gönderenin hatası. ben istanbula 18 liraya gönderdim kocaman 2 koli.

Abi özellikle söyledim arkadaşa bak ben koca kolinin içinde angel far getirttim 17 tl verdim, 4 litre yağı ve filtreleri içinde bakım setine 6 tl verdim ona göre uygun yaptır dedim. Bunların kutusuda küçük olur 2 tane stop sonuçta. Artık bilerek mi yaptı bilmiyorum ama kasti bişey varsa çıkar zaten yukarda Allah var :) Evde olmadığım için stopları görmedim bile inş. bi sorunu sıkıntısı yoktur sonuçta iki gün sonra söksem en az 50 tl'ye yine satarım hertürlü :)

Bizim bu araçların egsoz borusunun ölçüsü nedir? Egsoz ucu alırken kaç mm olmasına dikkat etmeliyiz?

tid şapkanın ekran için kalan ölçüsünü almaya başladım ve mavi ledle ufak bir deneme yaptım.. ışık biraz zayıf kaldığı için pek belli olmuyor.. diğer açtığım konuda angel halka fikrinden bahsetmiştim.. o biraz uğraştırıcak gibi duruyor onun için vazgeçtim..

navi şapkaya oturduktan sonra kenarlarda boşluk kalıcak.. sizce o boşlukları ne ile kapatabilirim? şeffaf plastikle veya camla kapatsamda orası şeffaf kalsa, sizce nasıl olur?

21022011004.jpg

21022011003.jpg

21022011.jpg

21022011002.jpg

21022011001w.jpg

BARIŞ ilk foto şeyde galiba, bi site vardı adını unuttum oraya yakın, buz pateni şeysi falan yapıldı hatta oralara ? mevlanakapı mı yedikule mi ne onun oralar ? yanılıyo muyum ?

Fatih Sitesi heralde,Namik Sevik Futbol Stadyumunun orasi bizde buz pistindeydik o gün,bidaha ki buluşma ilginç olsun diyenler varsa kaymaya da gideriz :D

he evet fatih sitesi yaw :D bizim arkadaş oturuyodu da orda.. her sabah servisle girip alıyoduk lisedeyken.. bende fındıkzadedeyim yakınım oralara..

Geri