CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bahsettiğiniz shark anten dedikleri sanırım. Köpek balığı stili :) Onunla ilgili yorumlardan okumuştum pek iyi çekmediği falan öyle aklımda kalmış. Fiyat marka performansa göre değişecektir tabi.
AUTOMIX-SHARK-ANTEN-KROM__23864202_0.jpg

shark_anten%281%29_500x375.jpg

img5698nh4.jpg
yok hayır normal antenin kısa ve grisi demek istemiştim

Resimle ilgili mesajıma böyle cevap gelmiş..Güvenilir bir satıcıya benziyor profil yorumları olumlu...Bana verilen fiyat belli 85 tl boyalı. 5 ve üzeri alımda 80 olur dedi büyük de bi fark değil zaten 5 lira :) önemli olan iyi çıkması.

A.s.Anlaşmalı olduğumuz kargo MNG kargodur.Tarafınıza gönderilecek ürün ilandaki resim ile aynıdır.Ürünün montajını oto kaportacılarda yaptırabilirsiniz.Siparişinizi bekler,hayırlı alışverişler dileriz.

ben gıdıp bızzat konusucam bellı tanıdık yerlerle, en uygun fıyatı alıcam, sızınle paylasıcam snra hep beraber gıder taktırırız, ıstanbul dısından olan arkadaslarada bızzat ben kargolarım sorun degıl.

valla shark anteni 2 yıldır kullanıyorum şehir içinde hiç sorun yarattığını görmedim şehir dışındada zaten hiçbir araçta trtden başka radyo çektiğini görmedim vericilerimiz o kadar rezaletki istanbulda bile izmite giderken kartalı geç radyo yalan olur. ege sahillerinden geçersen bütün yunan radyoları çıkar turk radyolarını dinleyemezsin bile o yüzden pekde bir fark yok yani genelde zaten mp3 ümü bağlayıp bangır bangır gezdiğim için hiç kafama takmıyorum anten çekermiş çekmezmiş :D

Son düzenleme:
valla shark anteni 2 yıldır kullanıyorum şehir içinde hiç sorun yarattığını görmedim şehir dışındada zaten hiçbir araçta trtden başka radyo çektiğini görmedim vericilerimiz o kadar rezaletki istanbulda bile izmite giderken kartalı geç radyo yalan olur. ege sahillerinden geçersen bütün yunan radyoları çıkar turk radyolarını dinleyemezsin bile o yüzden pekde bir fark yok yani genelde zaten mp3 ümü bağlayıp bangır bangır gezdiğim için hiç kafama takmıyorum anten çekermiş çekmezmiş :D

Sen şu shark antenle 1-2 foto koysanda fikir edinsek :) Bu fotoyu buldm da az belli :)
Fotoraf0045.jpg

Son düzenleme:
selamlar..

Selam arkadaşlar ;
Bugünden itibaren bende aranıza katılmış bulunuyorum herkese iyi forumlar:o

şapka siparişini verdim. almanyadan gelecek. inşallah 1 ay içinde elimde olur.

Kimi şapka alır kimi marşpiyel bakar stop alır proje yapar nolacak bu corsacıların hali :D

Geri