yurt dışından gelen ürünün kargo fiyatı ne kadardır
FK Automotive den corsa b far sipariş etmek istiyorum türkiyede olmayan çok farklı far türleri var
onu bilemiyorum. ben gedizlerden verdim siparişi. toplam 40 tl parça fiyatı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yurt dışından gelen ürünün kargo fiyatı ne kadardır
FK Automotive den corsa b far sipariş etmek istiyorum türkiyede olmayan çok farklı far türleri var
Şimdi çekmiyeyim çamur içinde her yanı şehir içinde yol çalışmaları olduğu için berbat hafta sonu çekeyim detaylı temizleyinceokuyana kadar görmedim kapı direklerini. amma dikkatli corsacılar.
celil sen tam fotosunu koysana arabanın. bayağı güzelleştirmişsin.
Yeşil nerden çıktı Ali abi Spoiler siyah olacak spoler ile birlikte bagaj kaputu bir takım işlem görecek yep yeni bir görünüme ulaşmayı planlıyorum o zaman fotolarımcelil ben senin corsa yeşil diye düşünüyordum ama gerçekten iyi çalışmışsın
şu spoiler gelince de fotolarsın güzel olurrr spoiler siyahı mı olacak gri mi???
ama Ali abi bir yönden doğru tahmin ettin ama araçlar farklı bende birde 2.0 corona var petrol yeşilibizim buralarda 1.0 genelde yeşil belki de ondan dolayı
ama Ali abi bir yönden doğru tahmin ettin ama araçlar farklı bende birde 2.0 corona var petrol yeşili