CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben büyük bişey bekliyodum :) Tavan siyah kapı direkleri de siyah tamamlanmış çizgiler.. Kapı direklerini ilk denememde beceremedim bidaha deneyeceğim ama :) Uç kısımları içine doğru kıvrık mı yoksa sıfır mı kesik kapı direklerindeki siyah kısımlar? Ben içe doğru büküp yapıştırmayı düşünüyorum nasıl olur ?

Son düzenleme:
Ben büyük bişey bekliyodum :) Tavan siyah kapı direkleri de siyah tamamlanmış çizgiler.. Kapı direklerini ilk denememde beceremedim bidaha deneyeceğim ama :) Uç kısımları içine doğru kıvrık mı yoksa sıfır mı kesik kapı direklerindeki siyah kısımlar? Ben içe doğru büküp yapıştırmayı düşünüyorum nasıl olur ?
Tam olarak anlayamadım ama folyonun bitiminden bahsediyorsan cam kısımları plastik kısmın içine giriyor arka kapılarda kapı bitim yerleri içine giriyor,tavandakide plasik çıtaların içinden kesimli.

şapka siparişini verdim. almanyadan gelecek. inşallah 1 ay içinde elimde olur.
yurt dışından gelen ürünün kargo fiyatı ne kadardır
FK Automotive den corsa b far sipariş etmek istiyorum türkiyede olmayan çok farklı far türleri var

Ekli dosyalar

• fkfsop033.webp
    fkfsop033.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 18
  • fkfsop010027.webp
    fkfsop010027.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 15
  • fkns127.webp
    fkns127.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 13
zsss.jpg

Resimde açıkladım durumu :)

yok sıfır kesilmedi içe doğru kıvrık oralar içine doğru kıvrık olan yerleride kapıya göre kesildi.Arka kapı direğide aynı şekide cam kısımlarıda plastik parçanın içinden kesik ;)

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

yok sıfır kesilmedi içe doğru kıvrık oralar içine doğru kıvrık olan yerleride kapıya göre kesildi.Arka kapı direğide aynı şekide cam kısımlarıda plastik parçanın içinden kesik ;)

okuyana kadar görmedim kapı direklerini. amma dikkatli corsacılar.
celil sen tam fotosunu koysana arabanın. bayağı güzelleştirmişsin.

Bende ikinci denememde içeri doğru bükerek yapmaya çalışcam bakalım..

Bagaj kapağına film alırken kaç numara olsun sizce aşırı koyu olmasına gerek yok en açık renk filmin bi üstü olsa iyi olmaz mı ? Kaç numara diyolar ona :D

Geri