CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa team, vectrayı sattım bana 1 tane dizel corsa bulun bakam :)

15 param var .. 5 kapı olacak. beyaz hariç :)

km 500 binden 200bine çekilmiş olur :) şaka km bakalım.

Ayrık halde olan daha iyi gibi? Sizce hangisi olmalı ?

upload1.jpg

upload2-1.jpg

upload3.jpg

yok cıkmaz
500 desen cıkmaz 15 son anahtar teslim vereceğim para.

O fiyata 1.2-1.4 falan alırsan daha iyi olur sanırım. Temizinden 1.3 bulmak zor gibi. 1.3 dizeller peynir ekmek misali piyasada millet kapış kapış alıyor. Bizim apartmanda 2-3 tane corsa vardı 7. aydan buyana 4 tane daha alan oldu sanırım :) Apartman derken 36+36 dairelik 2 bina :D

çok teşekkür ederim Ali abicim.. ve diğer arkadaşlara da.. ben kendim şehir dışındayım yalnız yarın peder ve abi arabayı alıp gösterecekler bir kaç yere.. önerilerinizi de iletirim ki onlara o doğrultuda hareket etsinler.. sanırım söylemeyi unuttum araçta sadece kaput ve kapıda boya var diye biliyorum değişen yok, değişmediği sürece de bunu sorun etmiyorum zaten verebileceğim miktar belli olduğu için razıyım bi nevi.. kuzen de komiser ondan da plakayla tramer la ilgili bilgileri alabilirim diye düşünüyorum..

arka koltuklar var ise sorun olmaz değil mi Ali abi? ancak yok ise ruhsata işletemem yani..

arkada koltuk olabilir ama ruhsata işletmemiş olabilir trafik kontrollerinde ve muayenede sıkıntı olabilir ruhsatta nasıl geçiyorsa ı şekilde sürülmesi daha mantıklıdır arka camların işli olup olmaması bile sıkıntı olabilir

bu arada bu araç ticari amaçlı üretildiği için her sene muayene yapılacak ayrıca bu arada fevzi biraz yanlış bilgi vermiş vergi sistemlerinde ruhsatta bu araç panelvan olarak geçiyorsa motr hacmi 1.9 a kadar olanların aynı 7-15 yaş sınırı içerisinde yer alıyır vergiside yıllık 438 tl

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

corsa team, vectrayı sattım bana 1 tane dizel corsa bulun bakam :)

15 param var .. 5 kapı olacak. beyaz hariç :)

km 500 binden 200bine çekilmiş olur :) şaka km bakalım.
dediğin rakamlara temiz dizel araç bulmak biraz zor ama biraz araştıralımmm inşallah kafana göre bişey buluruz

Ayrık halde olan daha iyi gibi? Sizce hangisi olmalı ?

upload1.jpg

upload2-1.jpg

upload3.jpg

fevzi en son verdiğin daha mantıklı ama şöyle de yapabilirsin yan tarafını da tekli değil de 2li yaparsan daha belirgin olur

Geri