CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurum temizliği. görünce şok olursunuz. alper arkadaşımıza da destek değil, neredeyse tamamını o yaptığı için sevgiler saygılarrr tesekkurler :)

ufaktan başladık saat 11 gibii
dscn4190.jpg

manifoldun ağzı
dscn4191q.jpg

yakından bakalım
dscn4192b.jpg

manifold temizlenirken
dscn4193e.jpg

bu da egr namussuzu :)
dscn4194.jpg

melih resmen zivt çıkmış bu kaç km de bir yapılması gerekiyormuş yapıldıktan sonra ki resmi var mı ???

ne kadara mal olduu

Malesef başka LED yok abi 5 er tane sipariş ettim. Bu arada bizim araç Antalyadan konya niğde istikametinde yolda şuanda aşırı derecede tipi varmış. Yolda polis çevirmiş zincir almak zorunda kalmış bizimkiler. İnş. kazasız belasız gelirler. En son 45 dk önce falan konuştum Tınaztepeye yaklaştık dediler. Kar heryerde etkili fakat daha Kayseride heryer kuru hava kapalı.

inşallah sağ salim eve dönerler

bu arada baban da kar lastiklerini test edecektirr :)

Aracıma konsol ve kapı kollaırına karbon kaplması için bir kaç yere mesaj attımm ve gelen cevap

Merhaba.

Bizdeki 3M karbonlar dokulu üründür.

Göndermiş olduğunuz resimdeki ürün farklı metodla uygulanmaktadır.

İsterseniz bahsettiğiniz ürünleri söküp bize getirirseniz kaplatabilirim.

Saygılarımla.

Göral Ünal

post-87-1208546058.jpg

Zincir olduğu için farketmeyecektir. Zincirle 4 mevsim lastik bile neredeyse aynı olur. Jantlar normale göre daha dışarda duruyor ya, umarım zincir kopma falan yapıpda aracın kaportasına yada janta zarar vermez.Zorunlu olunca işte..Birde yollar dağlık illaki olması gerekiyor.

kasasında araçta bşi olmasın mekanik olarak problemli olsada önemli değil toplar kız gibi olur ;) sizden güzel haberler bekliyorum.

gördüm bunları yaw :)

siyah olan komple boyalı.

Son düzenleme:
melih resmen zivt çıkmış bu kaç km de bir yapılması gerekiyormuş yapıldıktan sonra ki resmi var mı ???

ne kadara mal olduu

abi EGR si iptal araçlarda boyle kurum soz konusu değil. ben egr yi daha çok yeni iptal ettiğim için, yani 2 sene once falan, 6 senelik ne var ne yokmuş diye bi söküp bakalım dedik. maliyeti 5 liraya tel fırça aldım onu kullanamadık ustumuze sıçrar diye. leğen vardı evde mavi leğen onu haşat ettim. temizleyip tekrar kullanmayı duşunmedim. arkadaşın dukkan kirlenmesin diye onun ıcınde temizledik. leğen de olsun 10 lira bilmiyorum. 1-2 litre de tiner gitti. başka maliyeti yok. biz modifikasyon adına bişeyler yaptırdık manifolda torna da ona da 30 verdim ama o gerekli birşey değildi, tercihen yapıldı. bunu yaptırdıktan sonra emme manifoldundan içeri ilaç vererek arabayı 1 saat kadar çalıştırıyorlar. carbon clean in emme den verilen versiyonu. yani o ilk manifoldun gozuktugu yerden. muhtemelen hava filtresinin oralardan bı yerden gonderıyorlar ilacı. o zaman subap lar vs de temizleniyor onu da yakında yaptırırım. manifolddaki kuruma gücü yetmez diye temizledik biz öncelikli olarak. maliyet yok yan . 10 saat ayırdık sadece :)

Geri