CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gokart
paıntball
pıknık
farklı bıyere sehretur ızmıt koca elı yada ıstedıgınız baska bıyer cok acılmadan :)
ıstersenız bıde nargıle olabılır gerı bız yenı gıttık ama gıden var gıtmeyen var :D secın bırını
ona gore arastırıyım hemen

alakam yok ama nargile favorimdir yanında orta şekerli Türk kahvesi de iyi gider:)
bugünlük 83. sayfaya geldim yaklaşıyorum size iyi geceler...

araç kamyonet çıktı :) tek kapıdan vazgeçtim, 4 kapılara dayandım ailemin de maddi desteğiyle :D olacak gibi değildi çünkü başka türlü.. bakıyoruz bakalım hayırlsı olsun.. buldum gibi bir tane, c.tesi bakmaya gidicem..

araç 4 kapı 1.4 lpgli 2003 model, 15000 lira.. 12sini ben koyacağım için üstü pek umrumda olmayacak temiz olsun kapıcam üstüne tamamlayacaklar :D hayırlısı..

her an astracılar kervanından kopup aranıza katılabilirim tanışma faslına geçelim yavaş yavaş :) ankaradaydım ben normalde ancak çankırıya atamam oldu artık çankırıdayım haftasonları hariç.. pederin astrasına biniyordum ankaradayken ama artık dert oldu arabasız olmuyor burada.. 1 yıldır falan siteye pek uğramıyordum özlemişim :) selam corsacılar..

koray bak benim bacanak arabasını satmayı düşünüyordu. 1.2 essential. düşünürsen konuşabilirim son durum hakkında. araç bursa da.

araç kamyonet çıktı :) tek kapıdan vazgeçtim, 4 kapılara dayandım ailemin de maddi desteğiyle :D olacak gibi değildi çünkü başka türlü.. bakıyoruz bakalım hayırlsı olsun.. buldum gibi bir tane, c.tesi bakmaya gidicem..

araç 4 kapı 1.4 lpgli 2003 model, 15000 lira.. 12sini ben koyacağım için üstü pek umrumda olmayacak temiz olsun kapıcam üstüne tamamlayacaklar :D hayırlısı..

her an astracılar kervanından kopup aranıza katılabilirim tanışma faslına geçelim yavaş yavaş :) ankaradaydım ben normalde ancak çankırıya atamam oldu artık çankırıdayım haftasonları hariç.. pederin astrasına biniyordum ankaradayken ama artık dert oldu arabasız olmuyor burada.. 1 yıldır falan siteye pek uğramıyordum özlemişim :) selam corsacılar..

Hayırlısı olsun ne diyelim. Ali abinin dediği gibi araştırmadan alma bencede acele etme 15 e benzinlilerden çok bulursun :)

şahsen kesinlikle 1.4 taraftarı değilim tüplüde olsa. bu devirde araba ya 1.2 yada1.3 olmalı.. bu fiyata 1.2, 1-2 bin ekleyip 1.3 alınabilir. satarkende çok rahat elden çıkar.

arkadaslar bırsey sorucam gecen seferde baska soru sormustum cwp alamamıstım neyse bendekı corsa enjoy 2005 kasası cd cıkıslarını ögrenmek ıstıyorum ne kadar gucludur? kapılara mıd bass takıcagımda o yuzden soruyorum amfı ile ugrasmak ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım?

mid takımları anfi ile beslemeden hiçbir orjinal teypte kullanamazsın.

Geri