CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cihazın özellikleri navitech 205f

http://www.navitech.com.tr/index.php?mid=4&id=19&cont=99

TEKNİK ÖZELLİKLER

4.3 “ (480X272) TFT-LCD Dokunmatik Ekran;500 MHZ ,Yeni Jenerasyon SiRF Atlas-IV, dual-core, ARM11 İşlemci;
2 GB Nand-Flash Dahili Bellek; 64 MB DDR RAM;
Bluetooth,Hands-free ( echo-giderici ve telefon rehberi özellikleri ile) ;
FM Transmitter (ürünün herhangi bir fonksiyonunu araç radyonuzda dinleyebilme);
Yüksek Hassasiyetli SirfStar 3i+ GPS Alıcı;
Windows CE 6.0 Core isletim sistemi;
SD/ MMC Kart girişi , USB çıkışı;
Müzik ve Video oynatma, Resim Albümü, E-Book;
Hazır oyunlar, Hesap makinesi, Birim değiştirici.
Süper ince ve şık tasarım;
Sistem Ayarları: Arka Aydınlatma/Ses/Dil/Tarih&Saat/Sistem Bilgisi;
Ses: Dahili hoparlör/ Stereo hi-fi kulaklık çıkışı/Dahili mikrofon;
Dahili Pil: Dahili 1000mAH Li-Polimer Pil,Ortalama 2-4 saat çalışma süresi;
Tüm cihazlar CE ,RoHS ve FCC onaylıdır;
Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama monte için özel vakumlu ayak;
Üretim hatalarına karşı 2 yıl Garanti

NAVİGASYON ÖZELLİKLERİ

Yeni nesil Atlas-4 işlemci (sadece NAVITECH te) ile süper hızlı navigasyon;
En güncel IGO 8 navigasyon Platformu ile Türkiye şartlarına özel “Navitech” navigasyon yazılımı;
2009/06 Başarsoft 81 il tam detay dijital 3D harita (ilk olarak NAVITECH te);
Harita üzerindeki binaları ve araziyi üç boyutlu (3D) olarak görüntüleyebilme;
Aktivasyon gerektirmeyen tak ve kullan kolay kullanım;
Karayollarındaki hız uyarılarını sesli olarak bildirebilme;
Gece/ gündüz ekran sürüş modları;
Geçmişte yapılan navigasyon kayıt günlükleri;
Simulasyon desteği (Gidilecek rotanın önceden izlenebilmesi);
Pusula özelliği;
Gideceğiniz noktaya olan ; mesafeyi,tahmini varış süresini,araç hızını;
eş zamanlı koordinat bilgilerini veren yol bilgisayarı;
Tercihinize göre güzergah seçenekleri;
Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde rota hesaplama;
Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme;
Kayıtlı 350.000 in üzerinde önemli nokta (hastane,restoran,okul,ATM,benzin istasyonu,otel,eczane vb.);
Araç Türüne (yaya dahil) göre ayarlanabilir navigasyon;
Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme;

Corsa C ciler Orjinal xenonlu ve far yıkamalı görmüşmüydünüz..Sahibinden de tesadüf gördüm
paylaşayım dedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...etim-1-4-twinport-cosmo-90-bg-35684097/detay/
35684097xbu.jpg

356840970a0.jpg

Son düzenleme:
Corsa C ciler Orjinal xenonlu ve far yıkamalı görmüşmüydünüz..Sahibinden de tesadüf gördüm
paylaşayım dedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...etim-1-4-twinport-cosmo-90-bg-35684097/detay/
35684097xbu.jpg

356840970a0.jpg

özellikler 10 numara, far yıkama varmış, akıllı xenon dedigi bi-xenon mu acaba ? Dijital klimanın yanında bir de navi olsa süper olurmuş,ayrıca 8 hava yastıgı dikkat çekici :good: Yagmur sensörü ,orj renkli cam dan bahsetmedim :)

(iyi reklam yaptık ) :)

ilk defa corsa da far yıkama gördüm heralde opsiyoneldi ama cosmo jantları nerde
bu arada orjinal renkli cam dediği sadece ön cam orjina lhafif karatılmış atermik cam var diğer camlar normal arkadaş bence diğer camları kendisi karartmışşş

tüm corsalarda far sensörü var arabayı parkettiniz anahtarı çıkardınız inerken kapı açık olacak sellektör çekin belli bir üsre far açık kalcak ve daha sonra sönecek bu şekilde çalışırrr yavuz bu arada cosmonun ön yolcu koltuğunun altında çekmecede vardırrr

özellikler 10 numara, far yıkama varmış, akıllı xenon dedigi bi-xenon mu acaba ? Dijital klimanın yanında bir de navi olsa süper olurmuş,ayrıca 8 hava yastıgı dikkat çekici :good: Yagmur sensörü ,orj renkli cam dan bahsetmedim :)

(iyi reklam yaptık ) :)
adaptive var demiş ama o farlar normal cosmo farı maximum bixenon takılır... Ben şu ilana kadar hiç corsada orjinal karartmalı ayna,far yıkama, yağmur ve far sensörü görmedim.. ABS EBS var ama arka frenler yinede kampana yanlış görmüş olabilirim :) Birde yol bigisayarı var mı acaba? Tek eksiği arka camların otomatik olmaması.Fiyatı filan fena değil araç temiz gibi görünüyor bu kadar özelliğe alınabilir hatta değiştirem mi ben acaba ama 95.000 de neredeyse benim arabanın 2 katı yapmış :)

Ben asıl far yıkamasını merak ettim fiskiyeler tamponun içindenmi girip çıkıyor yoksa doğan slx tarzı direk fiskiyeler dışarıda mı resimden tam anlaşılmıyor..

bixenon farını bilemem ama benim kulladnığım araç ta cosmo

otomatik kararan iç dikiz aynası yağmur follow me home abs ebd var

evet arka camlar manuel arka taraf kampana yol bilgisayarı yok cosmolarda

Geri