aynen güzel oldu denizlinin apaçisi derler artık burda çok öyle doğan slx ci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahaaaaa.... aynen aynen eskiden apachi değildi böyle şeyler. 2000lerin başında yüklü arabalarda olurdu bu tür şeyler.
Arkadaşım kusura bakma,yazdıklarını görmedim ama sağolsun Mustafa benim yerime cevaplamış,konfor mükemmel,araba fısır fısır.
Sana kullandıracam arabayı Mustafa,ancak öyle ikna olacaksın gibi bir his var içimde.
Arkadaþým kusura bakma,yazdýklarýný görmedim ama saðolsun Mustafa benim yerime cevaplamýþ,konfor mükemmel,araba fýsýr fýsýr.
uygun dusunur kardesıne yardım dersen guzel bır fıyata alabılırım bırtanesını
birol abi nedendir bilmem ama ben coilli aracı kullanmadan ikna oldum, biraz maddiyatı ayarlayabilirsem gözü kapalı h&r siparişi verebilirim. abi karıştırdın sanırım arkadaşa açıklamayı ben yapmıştım.Arkadaşım kusura bakma,yazdıklarını görmedim ama sağolsun Mustafa benim yerime cevaplamış,konfor mükemmel,araba fısır fısır.
Sana kullandıracam arabayı Mustafa,ancak öyle ikna olacaksın gibi bir his var içimde.
benim arka amortsörlerin birleşme noktalarında sanki hafiften bir nemlenme mevcut yağ kaçağı var gibi. patlak olma ihtimali nedir sizce arkadaşlar?Merthanın dediklerine katılıyorum,arka amartisörler kolay kolay patlamaz çünkü.
günaydın ortak. şu h&r coil işine bencede girelim artık. jant işini şuanlık askıya bile alabilirim. araştırıp 3 takım sipariş verelim derim sen Ali vede ben. 3 kişi oldukmu eminimki kaliteyi çok uyguna alabiliriz fikrindeyimRica ederim abi, banada öyle geliyor, e-bay e girip coil sipariş edecek gibiyim sanki.
Merthan aslında Cosmo ve silverline larda olan komple füme stoplar çok yakışır ortak, benim arabada folyo var, andırıyor biraz ama bulsam çıkma uygun bi füme stop hemen alırım yani.
Bu arada herkese günaydın.
ben varım listeye benide ekle Ali ile Mustafa da var.almayı planlıyorlar. onlarlada görüşelim derim.konu koşturuo mesajı zor buldum bende coili aklıma sen düşürdün abi
coile geçersem olur tabi çünki şu an önler 5 arkalar 3.5
ebaydan alış veriş yapan gümrük işinden anlayan var mı?
coil alalım burda 1000 - 1500 civarında ordan alsak aynı marka 500 TL gümrüksüz kimler ister corsa c coil?
konu koşturuo mesajı zor buldum bende coili aklıma sen düşürdün abi
coile geçersem olur tabi çünki şu an önler 5 arkalar 3.5
ebaydan alış veriş yapan gümrük işinden anlayan var mı?
coil alalım burda 1000 - 1500 civarında ordan alsak aynı marka 500 TL gümrüksüz kimler ister corsa c coil?
tmmdır abıım hbr beklıyorum senden alırsan eldekılerıde verırsın bana fıyattada bı guzellık edersın artık