CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tahmin ettiğim kadarıyla
fıskıyeler ön cam su fıskıyesine bağlı yani ön camlar temizlenmek istediğnde çalışıyor ve far fıskıyeleri öne doğru hareket edip su fışkırtıyor sonra işlem bittikten sonra yerine giriyor

en azından bizim diğer araç 407 de öyle bu da aynı sistemdir bence

Bana da hareketli değilde sabit gibi gelsin ..Yoksa çıkıntının başka bir açıklaması yok..Diğer opellerde hep tampondan çıkıyor ve herhangi bir çıkıntı yok

bende yazdım 2 satır :) uzun zaman sonra.

bu arada ali nin park sensörü hoşuma gitti hanım için acaba taktırsak mı?
beni sürekli masrafa sokuyorsunuz arkadaşlar. üstüme gelmeyin yahu :)

daha aklımdaki işleri yapamadım.

ali navi yi nasıl söktün abicim sen.
öyle sökülüp takılıyor mu bu?

park sensörü yerine de geri görüş kamerası geldi aklıma aynı paraya daha mantıklı olmaz mı?
hazır naviyi bağlamışken..

harun navi şarka siparişinin yanına bi de park sensörü eklenecek galiba ama piyasada uygun fiyatlı sensörler varr 80-100 tl ye takım olarak takıp yolluyorlar

navinin ekstradan bir s video gibi bir giriş varsa tabii ki takılır kamera ama her vitese attığında naviden çıkacak sonra tekrar naviye bağlanacak sıkıntı çıkarmazsa güzel olurr benim navigasyonda bu giriş olmadığı için böyle bişey yapmadım ayrıyeten ben park sensörünü navigasyondan önce taktırdımm

bu navigasyon olayı nı takıp çıkarmak 2-3 dakikalık bişey

yukarda ki video navi takmadan önce çekmiştim

http://www.hepsiburada.com/Liste/pi...aspx?productId=otpirfalke&categoryId=20024965

benim leon marka naviyle uyumlu diyor. :)
fiyatıda iyi gibi geldi.. %50 ind. sensör parasına.
yanlız bu aletin riski yagmurda sudan çabuk bozulabilir. hepimiz biliyoruz ıslak yolda giderken arka cam bile çamur içinde kalıyor.

geri vitese bağlandığını sanmıyorum ben. ihtiyç anında açarız. dokunmatikten :)

ihtiyaçda olmazda maksat hareket olsun..

yalnız ben ses işinde çok kararsızım yaa.

belli bir süre sonra park sensörüne alışıyorsun rahatlık sürekli geri gitmediğin için o ses pek rahatsız etmiyor ki bunun ses çeşitleri var öten konuşan sesi çıkmayan

bence kameraya gerek yok park sensörü yeterli geri gelirken sürekli ekrana bakman gerekecek ama park sensöründe aynalara bakarken seslede şoförü yöneltiyorr

Geri