Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam da ben sadece depo boylarından bahsedıyordum umut :)

Benım tahmınımce Umut ' ta tüketım ve dıger degerlerden bahsetmıs..

Benım depom 45 litre alıyor.C lerde 45 litre olmalı depo olarak bir fark yok ama arada azda olsa güç farkı söz konusu.Tabi D ler C lere göre baya ağır bu belki bir dezavantaj ama belkide birbirini nötürlüyor bilmiyorum ama Melih benı az cok tanırsın bu konularda yalan söyleyecek bir insan değilim bu araca niyetlenmemın sebebı okul,iş ve sosyal yasantımda sureklı arac kullanmamdan dolayı agır gelen yakıt parasıdır.Bende başta bu kadar ekonomık olacagına pek ınanmıyordum ama alınca gördümki cidden değerler bu şekilde.

İzmirden Ankaraya (600 km) ki İzmir şehir içindede 35 km gezmiştim yarım depo bitmeden gittim.Ankarada 67 km daha yaptıgımda tam yarımın üstündeydi.Bekir - 35 BKR 66 şahit . Yol arkadaşımdı :)

maşallah ne güzel değerler özendim valla ben de mi 1.3 alsam :D

aracım 1.2 corsa b otomatik vites ş.içi km de 40-50 krş un altına pek düşüremiyorum uzun yolda baya bi azalıyor ama genelde ş.içi kullandığım için zor oluyo biraz :D

Son düzenleme:
valla değerler cok guzel. duz vıtes mı çağrı seninkisi.

Evet düz vites birde daha önceden turbo tecrübem oldugu için cidden çok az yaktırıcak şekilde kullanıyorum hızlanmalar vs. lerdede hangi devirde atmam gerektıgını kestırıyordum ama araca alısmakta onemlı.Şu anda ilk aldıgım döneme göre cok daha ekonomık oldu,ve şu kesin bizim arabalarda az yakmak istiyorsan vitesle oynıcaksın paso :)

1.2 twinport ile hergün köprü trafiğine giriyorum, henüz şehirdışı denememekle beraber 550 km.

al bitane daha... nası bi hesaptır bu? araba da kafayı yemiş olsa gerek.. şehirdışı daha çok yakıyor, şehirden uzaklaştım diye galiba üzüntüden...

fabrika verisinin yarısını yakmayı da başarmışsın... madalya takmak lazım sana..

:D

abi benim evi biliyorsun otobanın hemen yanı direk otobana giriyorum bana 2 km uzaklıkta akaryakıt istasyonu var girdim gırtlağa kadar doldurdum depoyu aydına gidip geldim 90 ı hiç geçmedim ve tam fabrika verisi kadar yaktı 110 kuruş. bunun altını söyleyenler heralde 70 le hep şehir dışı gidiyorlar :p

Geri