Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar bizim eniste dün corsa ecoflex almıs 28500 e ne kadar yakıyor bu arac sehirici ve sehirdısı kac km gidiyor=?

şehir içi ( 90 km'yi hiç geçmem ),zeytinalanı-bozyaka arası trafik ışığı çok az,sahil yolundan ,gayet sakin bir kullanım ile 125 kuruş :cool:

Corsa D-1.3 CDTİ-enjoy spor paket-2008 - 90 HP

opel corsa 1,7 dti şehirler arası 13 kuruş ortlama 1000km menzil 90km sabit hızla şehir içi 16-17 kuruş ortalama menzil 700-800 kmç

haftasonu izmir-bursa-izmir güzergahındaydım, bursa şehir içinde de oldukça fazla direksiyon salladım..

toplam 852 km yol yapmışım.. toplamda 190 TL lik 95 oktan benzin aldım...

ortalama değer 223 krş / km oluyor, ancak fazlasıyla agresif ve devirli kullanım söz konusuydu vakit sıkıntısından dolayı..
yanlış hatırlamıyorsam 3.14 TL idi litresi benzinin.. bu durumda 60 lt civarı benzin harcamışım :/ bu da diğer bi hesapla 7 lt / 100 km ortalama yakıt tüketimi yapar ki.. bence çok iyi... araç ağzına kadar bagaj dolu ve 5 kişi ile sürekli 2.kademe klima aktifti..

arkadaşlar 2002 corsa c 1.4 90 hp aracım şehir içi km 'de 280 krş yakıyor.

Son düzenleme:
corsa c 1.3 yaz olduu ıcın klıma hep acık , sehırler arası yenı baktım 160 gıbı yakıo cok mu sızce ?

benim arabam 1.2 corsa d yaklaşık 20 kr yakıyor ama klima açıkken içiyor benzini ölçmedim tam olarak

corsa c 1.3 cdti ile 1/3 ü şehir içi kalanı şehirler arası 820 km yaptım. ort. km'de 12,8 kuruş yaktı. bana iyi gibi geldi.

Son düzenleme:
Geri