Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D

abi benim evi biliyorsun otobanın hemen yanı direk otobana giriyorum bana 2 km uzaklıkta akaryakıt istasyonu var girdim gırtlağa kadar doldurdum depoyu aydına gidip geldim 90 ı hiç geçmedim ve tam fabrika verisi kadar yaktı 110 kuruş. bunun altını söyleyenler heralde 70 le hep şehir dışı gidiyorlar :p

ben denedim 2 türlüde.. 70 le daha çok yakıyor diyebilirim sana...:D:D

ay başında aldığım benzinim, dün bitti... 121 tl'ye depom dolmuştu, 568km. yapmışım..

Son Durum 15,2 Kuruş :) şehir içi Çok agır trafik yok 650 km.Karışık kullanımda Genelde Basarak kullanırım :)

Bana az gibi geldi ama tabi günlük kullanımlarda gittiğiniz rutin mesafelerede bağlı bu durum.Mesela benım işyerim evime 12 km okulum 8 km Kız arkadaşım 18 km uzaklıkta.Haliyle yol yapıyorsunuz bide bunun dışında ekstralar var ama benım genellıkle normal sartlarda bir ayda şehiriçinde 1500 km yada biraz daha fazlası oluyor.Tabi bu ayı saymamak gerek şu anda aracımı aldığımdan beri 4400 km yapmışım (1 ay olmadı ama 1800 km si uzun yol)

benimde aynen okul 15 km, iş yeri 30 km, kız arkadaşım 6 km, spor salonum 5 km, en yakın yemek vs yıyebılecek yerleşim yerleri 4 km.... hal boyle olunca 2000 km yapıyorum ayda.

valla benim okulum Bilkent'te yani bizden 13km. uzaklıkta.. kız arkadaşım zaten Bilkent'te oturuyor.. Dükkanımız ev-okul arasında.. :)

gerçi şöyle birşey var, aracı alalı 1,5 sene oldu yani 18 ay.. 36bin km. yol yapmışım.. buda ortalama ayda 2bin km. ediyor..

Ancak staj yaptığım zamanlar daha çok yol gidiyordum, o yüzden bu ortalama yükselmiş..

Geri