Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.3dizel 90hp motorla
ARkadaslar ben 50 TL euro dizelle 300-350 arası (benzin aldıgım yere gore degisiyor cidden )
100 TL euro dizelle de 650-750 km arası gidiyorum....
cok mu az mı bilemedim bi bilgilendirin :)

Haziran ayının başında aldığım 41lt. benzin ile (130,02 tl) biraz agresif kullanarak ve tek tük klima açık olarak 570 km. yaptım.. 22-23 krş. ediyor..

bence baya güzel değerler..

ya dizel corsasına normal (euro değil) motorin koyan arkadaşlar var mı? enjektörleri tıkıyormuş ama euro dan daha az yakıyormuş söylenenlere göre...:confused:

Bugun bitti depom..
1 depo ile 925 km gittikten sonra alma gereği duydum zaten 10 -15 km den fazlada gitmezdi.Işık yanıp sönmeye başlamıştı.. 112 kuruş yapıyor km .de İzmir'de şehir içi %50 klima açık %50 kapalı diyebiliriz..Organızasyon zamanı devirli kullandım gerisindede normal diyebiliriz çok ekonomık kullanmadım.

Bugun bitti depom..
1 depo ile 925 km gittikten sonra alma gereği duydum zaten 10 -15 km den fazlada gitmezdi.Işık yanıp sönmeye başlamıştı.. 112 kuruş yapıyor km .de İzmir'de şehir içi %50 klima açık %50 kapalı diyebiliriz..Organızasyon zamanı devirli kullandım gerisindede normal diyebiliriz çok ekonomık kullanmadım.

KAÇ LT. D kasanın deposu? şehir içinde 112 kuruş çok iyi ben ne kadar ekonomik kullanırsam kullanayım 40 lt ile 680 km yi geçemiyorum.

Corsa D Corsa C ye göre daha ekonomık her ne kadar agır olsada.

Depoların boyutu aynı en son depom 105 tl ye dolmustu 925 km gittim hesaplayınca 0.112 küsür çıkıyor :) Klima açmasam ve daha ekonomık kullansam daha bıle giderdi...

Ama şunu belırtmek ısterım kı bu aracların motoru ve turbosu kucuk gucu ve gucu verdıgı devırlerı bellı.Bunlar göz önünde bulundurularak kullanıldıgında cok ekonomık olabılıyor.

KAÇ LT. D kasanın deposu? şehir içinde 112 kuruş çok iyi ben ne kadar ekonomik kullanırsam kullanayım 40 lt ile 680 km yi geçemiyorum.

aracın dizel olmasına rağmen, 40 lt. ile 680km'yi geçemiyor musun??

benim aracım benzinli ve ben ortalama bir depoyla 550km - 620km arası gidiyorum...

Geri