Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim 2 hafta önce sattığım corsa cdti easytronic şehir içi 160-170 kr arası şehir dışı inanılmaz az bi depo ile 900 km yaptığım oldu 100 km/saat hızla

son zamlar batırdı beni....tatil dönüşü bir depo ile 625 km geldim, klima açık,yüklü araç ve ortalama 120 km/h , sürat gerçekten pahalı

İki depodur km saatini sıfırlamayı unuttugumdan hesabı o şekilde yaptım ayrıca öğrendimki corsa d lerde 2000 den sonra 0 lıyormuş :) Arabam 2 depo eurodizel ile toplamda 2018 km gitti.

İki deponun birincisi 105 diğeri 107 tl den doldu ve toplamda bana 212 tl ye maloldu.

Yaptığım yol sonucunda km de bana 105 kuruşa denk geliyor 0.105 tl yani km de...

Kullanımıma gelirsek 3 defo çevreyolu ve otoban kullanarak Çeşme,Karaburun,Foçaya gittim döndüm ama onun dışında depoların son çeyrekleri hariç hep klima açık gezdim.Değerler son zamlardan önceki harcamalardır ama bakımdan sonra yakıt gerçekten düştü,bu sefer full lerken GTL aldım bakalım ne kadar değişecek gerçekten farkediyormuymuş görücez...

opel corsa 1993 1.4 i mustang gibi 40 krş yakıyor şehir içinde, tamirciye götürdüm çaresini bulamadılar rolanti regülatörünü değiştridim yine de değişen bişey yok bi yardım sizce nerden olabilir.

izmirden ankaraya geldik araba orta yüklü (2 kişi artı biraz bagaj) klima açık ortalama 110 geldikten sonrada şehir içi kullanım şu an 760 km yol yaptım kırmızının yanmasına çok az kaldı. gelmeden önce depoyı full lemiştim 133 liraya = 0.17 kuruşa yakın yakıyor ama benzin bu şekilde devam ederse 3 silindir aracıma tüp taktırmak zorunda kalacağım :(

Geri