Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimkide felaket yakmaya başladı ya klimadan mı km si 14.258 oldu bakım yaklaştı diye mi anlamadım

sert kullanmama ramen(biraz devir biraz sürat oluyor) karma (şehir içi\dışı) 16krş tan fazla yakmıyor buda bence gayet iyi bir tüketim

şu aralar karışık da 25 kuruş yakıyorum :mad::mad::mad: eskiden 20 kuruşa indireyim diye dikkat ederdim şimdi nerede, eskiden 50 tl ile 260-270 km yol gidiyordum, şimdi 200 km yi zor görüyorum....

Erhan senin rakamlar baya bi abartılı olmuş senin corsa birazda cömertçe düşünürsek normal şartlarda 100 kmde 10-11 lt şehiriçi tüketimle 30-33 krş yakması gerekir. arkadaşım 1976 Pontiac Grand Le Mans' ına LPG ile 45-50 krş yaktırıyo 1900-2000 kg ağırlık 3 ileri otomatik ve 400 lük kapak var (aşağı yukarı 6600 cc motor hacmi) bilmem bu sana bir fikir verir mi?

:D:D maalesef gerçek 1.2 otomatik vites kalkışlarda falan ağır kalıyor dur kalk trafikte resmen içiyor :)

ben aracımla 20 tlye bursaya gıttım sehır ıcındede 110 ykr yakıyo varsa ınnamıyan goruselım

benim araba 20 gün önce 26 KURUŞ FALAN yakıyordu filtreleri değiştim 18-20 kuruşa düştü çok sevindim 1.7 dti

Geri