Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar Berker bey; Benim aracım 2004 model ve sanırım 70-75 hp olması lazım, Diyarbakırda şehiriçi ve kesinlikle sakin kullanımda ölçüm yaptım, ancak malumunuz üzerine diyarbakırda pek uzak mesafe olmuyor genelde gittiğim en uzak yer 3-5 km dir. yani 2-3 km kullanıp durmuşumdur.

Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına Köprü Dahil 15 TL Ye Gidip Geliyoruz 100 Ü Geçmedikçe :)

arkadaşlar bende şehirdışı ikaz lambası yanana kadar 700 km gittim. (corsa ecoflex 2009)

Benim de şehir içi max. 350 km gidiyor, ortalama 12.6 Litre/100km :D
1.3 CDTi ise max. 600 km gidiyor.

Sıfır corsa aldım araç 2500 km de, 1.2 motor. Araç şehir içinde 10 litre yakıt yaktı. Neden bu kadar çok yaktı.

Sıfır corsa aldım araç 2500 km de, 1.2 motor. Araç şehir içinde 10 litre yakıt yaktı. Neden bu kadar çok yaktı.

10 lt derken mesala kaç km de 10 lt yaktı onuda yazarsanız arkadaşlar ona göre cevap verirler... benim bildiğim 1.2 1.4 1.0 yani corsanın benzinli olanları zaten çok yakıyor

Araç 10 litreyi şehir içinde 100 km de yaktı. Hatta daha çok. Depoyu fulledim 100 km şehiriçi yol yaptım tekrar fulledim tam 42 liralık benzin aldı. Bu da demektirki km de 42 kuruş yakıyor. 1.2 motor bir araç nasıl oluyorda bu kadar yakıyor. 30 kuruş felan olması lazım.

Geri