Dacıa duster yakıt tuketımı

Satış siteleri ise bu sınıftan kaynaklanıyor yani nasıl b,c,d segmentindekiler hatta lüksler bile otomobil sınıfında geçiyorsa bunlarda Arazi taşıtı, suv, crossover gibi başlık altında toplanıyor. Araçlara göre gerçek sınıflandırma kümelendirmeden yapılsaydı sayfalar dolusu alt başlık olurdu.

yok abi baya bi yazmıştım.. kendi yakıtımı falan ama.. neyse.. valla kafam güzelleşti iyce.. :sulanma:

yok yok kafayı yemedin, cuma günü bana da kafayı yerdirdin, ana sayfada son mesaj maden den gelmiş görünüyor,konunun içine giriyorum senin yorumun yok,son mesajı Burak yazmış görünüyordu,kaç defa denedim değişen birşey yok ...sitede anlık bir sorun oldu herhalde ama ben durumu hatırlıyorum, rahat ol ,öyle bir olay yaşandı :D ...

yok yok kafayı yemedin, cuma günü bana da kafayı yerdirdin, ana sayfada son mesaj maden den gelmiş görünüyor,konunun içine giriyorum senin yorumun yok,son mesajı Burak yazmış görünüyordu,kaç defa denedim değişen birşey yok ...sitede anlık bir sorun oldu herhalde ama ben durumu hatırlıyorum, rahat ol ,öyle bir olay yaşandı :D ...

ağğğhhh.. :rakir::rakir:

daha bişey diyemiyorum abi..

yakıt makul diyim bari.. :maden:

bı hafta once tatile cıkma fırsatımız oldu babamda aracı fulleyınce bende bı olçüm yapıyım dedim :) fullediğimiz an km sayacını sıfırlamıstım ve otobanda olmasa arac %90 uzun yolda yaptı okadar km yi bulgaristanın karadeniz kıyısı cevresinde... kesinlikle hiç trafik yoktu ve ilk defa 80-90 km arasında sürdük aracı dunde türkiyeye gelirken yine aynı yakıt istasyonundan aracı fulledik ve 34.85 litre yakıt aldı kattettigimiz km ise 746.8 idi... ayrıca cogu zaman 4 veya 5 kişiyle bagaj tam full sayılmasada doluydu... klima 230 km boyunca acıktı...

Geri